perjantai 18. toukokuuta 2012

Heeissan ! (: Hitto ku tänää on ollu noi kurja sää, ni en oo kauheesti innostunu tosta kuvaamisesta !: < Joten laittelempa teille sitte näitä vanhoja ja uusia kuvia vähä sekasi ! ;D Heheh(: Mutta siis, tähä asti postaukset on lähinnä käsitelly mua itseäni, ja eläimii, joten tällä kertaa kerron teille vähäse mun Parhaasta ystävästäää<3 Nimittäin Jensasta ! Täs linkki sen blogii, jos haluutte käydä lukee; http://jensaahnamm.blogspot.com/.

Eli tavattii Jennan kaa reilu 2 ja ½ v sitte, ku se tuli meijä kouluu uutena oppilaana ! Meistä tuli heti aikas hyvii kavereita, mut vasta lähiaikoina ollaa ruettu kunnolla hengailee, ja huomattu et ollaaki Bff ! ;D Hehe(:


Mua ja Jensaa yhdistää sama harrastus--> ridaus ja sillä on vuokraponi, ja mulla oma heppa, nii että välillä ratsastellaanki yhes! Ja ollaa muutenki luonteeltamme samanlaisii ! Jenna on nätti,ihana,kiva ja SEKO(: !  Mutta pisimmittä puheitta laitan kuvii teille--> (:









Ja hei toivottavasti tykkäsitte: ) Huomenna luultavasti tulossa tallipostaus!(: Mut mä varmaa lähen naamapyykille, että se o moro!; )





  •