torstai 4. huhtikuuta 2013

I just wanna feel this moment








Muse Eau de Toilette-hajuvesi 37,00e
Huomaa, että veli pikkuveli ottanu kuvan, ku laatu on mitä on ::D !
Tulispa jo kesä, ikävä tota vihreyttä !


 Mulla on tää kouluviikko kulunu suhteellisen nopeesti, ja ihan kivasti ! Ollaa saatu kokeita takas, sellasta 8-9 linjaa mennää, enkä ny aijo kauheesti niistä numeroista valittaa, vaikka parannettavaa tietenki ois.   Mutta joo, vähä aikaa sitte mulla alko sellai ''kesäksi kuntoon'' juttu :D Oon aatellu, että vois alkaa käymää salilla, ku aika moni kaveriki käy siellä. Lisäks oon alkanu käymää enemmä tallillaki, joka on tietenki hyvä juttu itteni, ja Pentin (mun hevosen) kannalta. 
 Tänää olin kuitenki ns. kylällä. Käytii Jonen ja Mikon kaa Shellillä, jossa ne söi ranskalaiset, ja sitte lähettii käymää Mikolla. Siellä sitte tuli taas puhuttuu laidasta laitaa iiihan kaikesta. Helpottavaa, ku tietää, että elämässä on ainaki yks ihmine, ketä oikeesti kiinnostaa, että mite mulla menee.. Kuka jaksaa kuunnella yms. Se oikeesti auttaa jaksamaa, eikä asiat sitte enää tunnu välttämättä nii isoilta/kamalilta, ku niistä ensin puhuu jollekin.
 Mutta juu asiasta kukkaruukkuun. Enää vajaa 2kk koulua ! Mulla on jo ny niin paljon kesäsuunnitelmia, että en tiijä missä välissä ehin tekee mitäki. Tässä ois nytte ainaki sellasii pikkuruisia suunnitelmia, mitä ois kiva tehä kesällä;
- Leiritulille Vierumäelle (lajikoulu tanssi)
- Sukulaisille maybee kesätöihin
- Aijon uida ja viettää aikaa kavereiden kanssa !
- Käydä jossai särkkikses/lintsil/power parkis, jossai noista
- Matkata perheen kaa ympäri Suomee
- Heppaleirille
- Summer uppii 
- Turkkii 
- Kisaamaa Pentin kaa esteillä


Miltäs kuulostaa (:? Jos noi kaikki toteutuis, ni oisin toooosi happy ! Mutta kaikkea ei voi saada x( Joten kaikki tuskin toteutuu. Summer uppii ois kuitenki niiin huikeeta päästä, että huhhuh ! Onks joku teistä käyny siellä ?  Jos on, ni millasta siellä on? Mikä on ns. ''ikäraja'' sinne? 
Mutta nyt tää tyttö alkaa tekee läksyjä, heippa <3

@Insah