perjantai 31. tammikuuta 2014

Time has brought your heart to me









Heiii ! Näin ens alkuun toivotan kaikille ihanaa viikonloppua ! Meen siis yksin huomenna Lahteen ostoksille, sillä vajaan kuukauden päästä se on mahdotonta lähtee sinne leikatun jalan kanssa könyämään. Sieltä sitte toivon mukaa löydän kaiken, mitä meen sieltä metsästämään ja sunnuntaina sitte suuntaan Purnuun laskemaan!
 Tää viikko meni koulun parissa taas ihan älyttömän nopeesti. Oon ylittäny itteni urheilun saralla, kokeet on menny hyvin, pääsin ratsastamaan ja koulussaki on ollu hauskaa. Ei siis huono viikko ollenkaan. Mä oon saanu opon tunneilta tosi paljo motivaatioo koulunkäyntii ja lueskellessani muutamia blogeja. Oon edelleeki sillä kannalla, et musta vois hyvinki tulla isompana lääkäri tai sairaanhoitaja ! Onneks mulla on vielä niitä juttuja aikaa miettiä ties kuinka monta vuotta, mut unelmien saavuttamisen vuoks mun on tehtävä koulus paljon töitä. Mut se että tietää, mikä kiinnostaa ja tietää mitä siihe tiettyy kouluu pääsemiseks vaaditaa, tsemppaa mua ainaki aika paljon.
 Mutta joo, mulla ei nyt oikeestaa ollu mitää muuta asiaa, että tää nyt oli lähinnä tällanen postaus, missä kerron kuulumisia. Huomenna tai sunnuntaina tulee sitte ostoksista postausta ! Heippa (:


- Inka