tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulu tuli, ja meni :)

 

Moips ! Anteeks tää viikon tauko, mut on vaa jotenki tapahtunu niiin paljon kaikenlaista tän viikon sisällä että ette uskokaa ! Ja en sitte vaa oo jaksanu kirjottaa teille mtn o: Joo, laiskapaska oon :)
 Mutta asiaan ! Joululomalle lähin erittäin hyvillä mielin, sillä todistuksen keskiarvo oli noussu edellisestä aika mukavasti (8.8) Ja ny oli 9.2 :) Lauantaina kävin myös Purnussa lautailemassa mahtavalla porukalla. Siellähä oli siis mm. Ville, Jenna, Aapo, Lari, Atte yms... Kamalasti tuttuja siis ! : ) Rinteessä oltii 6h, toki välil käytii juomassa/syömässä kahviossa jotain.
 Sunnuntaina meillä oli normaalia joulusiivousta, ja siinä vierähti se päivä aika mukavasti, vaikka illalla kyl meninki Aapon kaa kylälle, ja Mikoki liitty meijä seuraa vähäks aikaa. Nii ja sit mä sain Aapolt joululahjan :3 <3 Hihc:
 On Monday;
Meillä oli vähä erilaisempi joulu, koska äiti oli töissä ja aamupäivä oltii kolmistaa iskän ja Ollin kaa. Puoliltapäivin lähettii käymää sukulaisil ja siellä syötii ittemme täytee kaiken näkösiä herkkuja ja ku päästii kotii, ni mentiiki suurinpiirtei heti ruokapöytää istumaa :D Ja syötii joulupäivällinen. Jaah, myöhemmi illal avattii lahjat, ja paketeista löyty mm. Se pitkään kuolattu lumilauta, järkkäri, vähä vaatteit, lahjakorttei, kaulakoru, 2 leffaa jne.. (: I'm very happy ! Ja kuvii tulee lahjoista vähä myöhemmi, mut koska mulla on täs vähä kiirus, ni laittelen enemmä kuvii joku toine päivä :) Nyt pitää mennä--> Moikka!