keskiviikko 7. elokuuta 2013

Rantsu & Vuoristo part. 3

































Ja taas huisin paljon kuvia! Tää on vika Turkki-aiheinen postaus mitä mä tänne raapustan, joten kaipaisinki nyt teidän mielipiteitä ! Tykkäsittekö, miksi? Olisiko parantamisen varaa, syystä että?  Kiitos jo etukäteen, jos kommaisitte :' ) 
 Mutta joo, kuten noista vuoristokuvista huomaattekin, siellä oli tooosi köyhän ja kuivan näköstä. Ihmiset asuu siellä oikeesti niin paskasessa ympäristössä että huhhuh :/ Toisinsanoen slummeissa. Vanhoilla ihmisillä tuskin on edes mitään käsitystä siitä, millasta kaupungissa on. Saatikka sitten muualla maailmassa. Voi niitä :/ 
 Vikoina päivinä käytii iskän kanssa kävelemässä merenrantaa pitkin ja yritettii löytää meijän aiempi hotelli, Limak Atlantis, mutta ei me sitä sitte löydetty, koska ei jaksettu kävellä :D koska oli niiiin kuuma, että vähintää ois tullu auringospistos ja muutenki olin jo sillo niin palanu, että ei ois ollu järkee jatkaa pidemmälle sillä uhalla, että palaa pahemmi.. 
 Sitten Ollilla sattu pien temppu uima-altaalla ja mun oli tietenki pakko ikuistaa senkin seuraukset :D Mutta onneksi se taisi sattua lauantaina (?) niin ei se sitte Ollii nii kauheesti harmittanu, ku sattu tällee vikana päivänä tommone pien haaveri :)
 Nyt tää kirjottelu taas saa loppua vähäks aikaa, mä alan treenaa biisejä perjantaita varten, joten adiooos (:<3

@Insah