maanantai 22. lokakuuta 2012

Syysloma !


Heips ! Postaukset on huomattavasti vähentyny, jos verrataa kesää (Ootte varmaa huomannu!) Mut se johtuu osaks koulusta, ja siitä, että ei oo oikee mitää ihmeellistä tapahtunu. Mistä siis jaksais kirjotella:D
 Mutta öö. Viime viikolla en tehny juuri mitää ihmeellistä(: Torstaina tosin lähin extemporee Jennan mukaa Heinolaa:D Siel käytii syömäs apsil ja Robin Hoodis jotai shoppaamas.

Jenna :3
Sit me läskeiltii c:

Ostin Robin Hoodist raipan, ratsastussukat, kajaalin ja ponnareita :3 Sori ku niist ei oo kuvii.. Mutjoo, oltii Heinolas jotai 2h (?) O.o Ja sit tultii takas Hartola cityy. 
 Perjantaina oli suht rento koulupäivä. Bilsas avattii kaloja, ja me avattii Jennan kaa ahven:D Mut musta se oli iha sika ällöttävää ! Hyij. Kahel vikal tunnil katottii sit vaa leffaa ja mässäiltii kuviksenluokas, kuulostaa varmaa aika jeesiltä ? Sitä se oliki;) Heh ! Ja lisäks, päästii koulust jo 14.45, niinku aina perjantaisin.
 Lauantaina käytii myös perheen kesken Heinolassa:D Aluks Citymarketis ja sit Robin Hoodis ^^ Sieltäki tarttu mukaa vähä kaikenlaista. Mutta tässä nyt vaa murto-osa ostoksista.


Lauantaina en oikeestaa sitte tehnykkää muuta. Tosin illalla kävin vähä tuol ulkona :3
 Eilen olin kavereide kaa Joutsassa, ja oli iha sika kivaa ! (: Anteeks, ettei oo kuvii sielt, mutta yllätys, yllätys.. En muistanu kameraa:D Mut Joutsassa olin siis sen 5h, ja oli tooosi kivaa ! Sielt tullessani about viiden mais pois, jumituin koneelle, ja siitä sitte hinauduin sohvalle kattomaa uunoa:D Ja Sisko tahtoisin jäädä- elokuvaa, jonka oon nähny ainaki 4x. Mutta oliha se iha hyvä.
Tänää en oikee oo tehny mitää, ollu vaa himas ja sit kävin päiväl ratsastamas:) Rentoo ollu siis(;
Eipä täs muuta, oikein hyvää viikkoo kaikille munki puolesta (:<3 !
@Insah