lauantai 24. marraskuuta 2012

Stressiii !


Viikonloppui vaa kaikille ! Tää on tälläi pikapostaus, ku en jaksais tällee illal/yöl tähä kauheesti panostaa:D Mutta siis, ny ei oo oikee tapahtunu mitää erikoisii asioit. Torstaina oli köksän koe, ja luulen saavani siit aaaika huonon numeron...: D Koska en oikee osannu siin mitn, valitettavasti. Mut eipä mua kauheesti noi tollaset ''ei lukuaineet'' Kauheesti kiinnosta muutenkaa, enkä jaksan niihi suunnata samalla lailla energiaa ku lukuaineisii. Ymmärrän tietenki, et jos amiksee meinaa joskus suunnata, ni ois iha hyvä jos taideaineis on hyvät numerot. I know it, mut koska mitä luultavammin meen lukioo, ni so what (:?
 Mut joo, kai mulla varaa yhtee 5-6 numeroo on, ku tähä asti huonoin numero kokeist on 7½, ja seki tuli matikast -.-. Ja siitä taas tuli mielee sellai asia, et mä meen vapaaehtoisesti tukiopetuksee matikast:D Mut minkäs sille voi, jos ei geometriast ymmärrä mitää. Ja ette arvaakkaa, et kui monta kertaa oon manannu tunneil, et mite perseest se on! Toivon, et niist tukiopetustunneist on jotai hyötyy mulle, koska sillä viikolla ku meillä on matikan koe, ni en kyl todellakaa ollu lukemas siihe kokeesee:D Sillä sillä viikolla on myös 3 muuta koetta (Kaikki lukuaineita -.-) Että jes.. Tosi hyvi menee siis mullaki :) Pitäs varmaa alkaa suunnata tota energiaa vähä muuhu, ku koneel virumisee? Toivottavasti tää teksti sai teijät ymmärtämää, et miks näitte postausten laatu on vähä mitä on tällä hetkellä: D Ei vaa millä jaksais tehä aina kaikkii asioita nii vitun täydellisesti...



 Asiasta kukkaruukkuu, tänää mul on ollu suht ''kiireine päivä'' Melkee heti, ku heräsin ni lähettii perheen keske kävelee Shellil syömää, oli iha kivaa vaihteluu. Siel sit tankattii ittemme täytee muonaa, ja ku tultii takas kotii, ni alko kaamee siivoomine ! Ylimääräsii tavaroi vaa jätesäkkii, turhii tavaroita komeroo, kamojen roudaamista paikasta a paikkaan b.. Että sillee, ja kaikki tämä sen takia, että rakennusmies tulee vaihtaa tapettei yläkerran huoneisii maanantai aamuna. Ja mä saan vissii tälläse tapetin mu huoneesee:

Aika jees eikö (;?
En jaksa oottaa, et mu uudessa huoneessa on toi seinällä, jaja uus sänky siel ja kaikkeec: ! Mut enne jouluu se huone kai sit on valmis, sitä odotellessa siis.
 Muttaaah, mulla ei täs oikee muuta asiaa sitte ollukaa (:
Öitä c; ! <3

@Insah