keskiviikko 26. syyskuuta 2012

My heart beats only for you, my dear



Heippa ! Taas kulunu viime postauksesta muutama päivä(: Ei oo tapahtunu oikeestaa mitää erityistä, vapaa-ajalla en oo ehtiny olemaa yhtää kavereide kaa, joka tuntuu vähä hassulta, koska yleesä oon aika monta kertaa viikossa tuolla kylällä pyörimässä !
Mutta siis, eilen olisin muute menny tallille, mut ku Pentillä on silmätulehdus ni sillä ei voi ratsastaa, paitsi että huomenn varmaa jo voi(: Siitä kirjottelen sitte sinne toiseen blogiin (Mikäli siis Pentillä voi jo huomenna ratsastaa
Eilen ei siis ollu oikeestaa mitää tekemistä enää koulun jälkee, ni lähin sitte iskän mukaa rekkaa siirrolle:'D    Harvemmi nykyää tulee siellä oltua mukana, mutta nyt oli nii tylsää, että päätin lähteä.
Siirrolla aikaa meni noin. tunti, ja jos joku ei tiedä, mitä tarkoittaa siirto, ni se tarkottaa siis sitä, että rekalla siirretää metsäkone toiselle paikalle. U know?xD 
Anteeksi laatu kaikissa kuvissa.. -.-

Tänää en varmaa tee mitää muuta, ku oon koneel, teen läksyjä, luen kokeisii ja siivoilen. (Aika tylsää siisxD) Ja ainii, sain ruotsin sanakokeest 10+, kaikkii varmaa kiinnostixD) Mut oli pakko sanoo, koska se on ainut piristävä tekijä tän pimeydyn ja kylmyyden täyteisellä viikolla.
Mut palaillaa, meikä alkaa siivoomaa:DD  !

@Insah