torstai 21. kesäkuuta 2012

Iloa ja kyyneleitä

http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs <3

Jooh, eli täs on taaas pieni tovi vierähtäny kirjottelemisesta, osaks sen takii, että oon ollu koko aja menos jonneki, ja osaksi sen takii, että ei oo ollu inspiraatioo toho kuvauksee..  Mut mun nää viimeset päivät on toisaalt menny iha hyvi, ja toisaalt ne on menny iha päi persettäääh. Hyvii asioita on ollu se, että sunnuntaina mentii Iinan kaa tallille ridaamaa, ja oli ihan siis mega kiva tunti!(: Meidä ratsastuksenopettaja meinaa keksi, et mentäis tänää pelkillä riimunnaruilla kentällä ! Ja oliha se ihan hirvees siistii, nähä, et kui hyvi tasapainoki on kehittyny, et pysy siel liikkuvan hevosen seläs ja pysty ohjaamaaki sitä jopa laukas, ilman suitsia tai muita härpättimii ! Tykkäsin siiis ihan sika paljon(: Sitte ku tulin sieltä tallilt ni, en oikeee tehny mitää mainitsemisen arvosta, että, lähinnä olin ulkona ja näi: )
No, maanantaina menin mun serkulle Iinalle kylää, poljin sinne pyöräl, sellane kevyt 7km matka: D Ja siel sitte uitii järves ja pelattii shakkii ja kaikkeee muuta mukavaa. Siellä kulu oikeestaa koko päivä, et sitte ku tulin niilt ni oliki jo sillee ilta(--:
Tiistai oli sitte vähä huonompi päivä, koska, tuli riitaa vanhempien kaa, tai pikemminki äitin.. (Eikä illallakaa ollu ridausta;( ) Lisäks, tiistai oli eka päivä reilu 3kk, ku olin sinkku, eli meni sitte sukset ristiii Petskin kaa ja sillei.. Mut en haluu tehä tästä mitää angstipostausta:D Joten, kerron teille vähä ilosemmista asioista(:
Eilen (keskiviikkona) Meil oli tunti Lillin kaa 18-19, koska ei päästy normille tunnille, ku ei ois ollu kyytii: ( Joten, mentii sitte aikuistentunnille. Tunnilla mentii päätyympyröitä, pysähdyksii, peruutuksii, laukannostoja ja puomeja(: Anteeks ku ei oo kuvii ollenkaa nyt tallilta ! En oo tajunnu sitä kameraa sinne joka kerta raahata. Mutta, seuraavalla kerralla ku sinne päi taas eksyn, ni yritän ottaa sen kameran mukaa !
Tänää en oo viel ehtiny tekee mitää, ku heräsinki vast vajaa tunti sitte, ja hyppäsin melkeinpä suoraa tähä koneen ääree:D Mutta suunnitelmissa olis mennä Jensamussun kaa kylille chillaa. Kauheee ikävä sitä !
Mitäs muute meinaatte tehä juhannuksena?: ) Ite meen kai serkuille yhdeks yöks ja sitte toiseks yöks mökille ! Eli pääsen kirjottelee vasta varmaa maanantaina.
Haluuttekos muuten, että teen jonku Juhannuspostauksen?? Kertokaas ihmees, ni teen: )


Joskus on iha kiva piirtääc:



Kitaran soittoa<3


Mutta, oikein Hauskaa Juhannusta kaikille!(: Muistakaa syödä paljon grilliruokaa ja nauttia(; !