tiistai 29. tammikuuta 2013

I'm busy

Heyy everybody ! Mun viikko on alkanu aika tylsästi, oon ollu ihan hirvittävän väsyny, ja opiskelu ei kiinnostais sitte yhtää. Lisäks huome ois äikän koe ja torstaina enkun koe, joihi pitäs varmaa vähä lukeeki ! Mutta tänää tehtii koulus ''harjotuskoe'' äikkää liittyen, ja sain siitä 9½, eli ihan hyvin meni. Eiköhä siis toi ''viralline'' koeki mene iha kivasti.
 Blaaablöö.. Oon täs lähipäivinä miettiny sellast, et kui kiireine oon nykyää, oikeesti O.o Joka päivä on menoo joka suuntaa, ja ihmettelen suuresti, että kui en oo viel palanu iha loppuu :D Vuorokaudessa tuntuu vaa oleva liia vähä tunteja.. Pitäs ehtii käymää tallilla, Purnussa, kylällä.. Ja toi koulu syö päivästä jo sen 6-7h ! -.- Inhottaa sanoo aina kavereille et;'' Joo sori, tnää en voi tulla teille/kylälle, ku pitää mennä tallille :('' Ja nimenomaa, mun pitää mennä sinne, ja siis tottakai mä tykkään käyä siellä, mut on jotenki tosi kurja aina sanoo kavereille toi sama lause :/!


 Mutta joo.. Eile meillä oli koulussa hiihtoo, ja oon oppinu ny jostai ihme syystä inhoomaa sitä urheilulajia, ja eile mentii Jennan kaa 2.8km lenkki, ja seki tuntu oleva tuskaa :D Istuttii sitte kaksistee siellä jossai keskellä metsää ja juotii kaakaota/mehuu ja syötii karkkii. Tollai perus liikkatunti.
 Ja tänäää.. Menin koulun jälkee JP näkee Attee ja Jimii, ja juteltii siellä sitte kaikenäköstä. Jossai siinä 18.30 aikoihi tulin kotii, ja enpä oo oikeestaa tehny mitää erikoista :D Vois alkaa tekee oikeestaa ny läksyi.. Että joo.. Palataaan :3
Hejdå <3

@Insah