lauantai 23. marraskuuta 2013

Jos jotain luvataan se pitää














































Moikka ! Täällä kirjotteleepi väsynyt, iloinen ja kaikinpuolin tyytyväinen tsirpula. Tulin tänää Miikalta kotii ja lähettii iskän ja Ollin kanssa käymään Heinolassa. (ostokset laitan tänne blogin puolelle huomenissa) Sitte ku oltii tultu kotiin, ni huomasin miten ihanasti aurinko paistokaan ja halusin tarttua tilaisuudesta kiinni ja säntäsin ulos kamera kädessä. Otin muutaman kuvan ulkoa ja voi että miten raikas ulkoilma tekikään hyvää autossa istumisen jälkeen ja muutenkin ! En oo oikee koskaa ollu kauheen innokas ulkoilma touhuilija, mutta kyllähän mä siellä välillä tykkään käydä mietiskelemässä maailman menoa ja käyskentelemässä ilman mitään suoranaista päämäärää. On myös ihana siin samalla kuunnella joidenkin harvojen lintujen laulua. Tähän aikaan vuodesta linnut tosin ovat aika harvassa, mutta kesäisin ja keväisin se on ihan parasta !
 Mutta juu mentyäni sisälle huomasin pöydällä uuden muffinsivuoan, ajattelin että voisin pitkästä aikaa leipoa jotakin. Tuumasta toimeen siis ja ihan hyviähän noista tuli, vaikka itse sanonkin :-D
 Huomenna meen varmaa taas ratsastelemaan Pentillä ja teen vähän koulujuttuja. Mitään ihmeellistä ei siis ole tiedossa, joten huomenna taidan laittaa tänne vaan sen ostospostingin. Siihen saakka näkemiin !

@Insah