sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus

Oujee. Juhannus meni mulla tosi hyvin!(: Toivottavasti teilläki? Tuli saunottua ja uitua kyllä ihan hirveesti ! Onneks aurinko paisto ainaki tääl meillä päi ja oli ihan tajuttoman lämmin. Käytii Iinan kaa uimas toosi monta kertaa ja pelattii shakkii ja syötii paljonn herkullista grilliruokaa ! Iinalla olin siis 2 yötä, perjantaista sunnuntaihi ja oli ihan hyyyber kivaa. Anteeks muute etten tehny videopostausta:C Oisin mielelläni tehny sen, muttaa, mulla ei oo täs konees movie makerii, enkä voi lataa sitä tälle koneel, joten se oli aika hankala siis toteuttaa:/ Mut toivottavasti ees tykkäätte näistä kuvista mitä laittelin tänne.
Me ei tänä juhannuksena nähty kokkoo, ku ei tullu mielee tehä sitä: / Mut oli ihan hyvä juhannus ilmanki sitä ! Teittekös muute juhannustaikoja?;D Me unohdettii Iinan kaa ne ihan kokonaa! Ku oli koko aja jotai touhuumista ni se sitte jäi iha täysi..
Mut mun viikonloppu siis on menny mitä mainioimmin, ainut miinus on se, että tänää on noi kylmä ja sateinen ilma, ettei ollu ratsastustuntii. (Ja meijä tallil ei oo maneesii, joten sateessa ratsastus ei ois ollu kauheen hauskaa) Mut oisin mä mielelläni menny muuten touhuilemaa tallille, mut ei ois ollu kyytii:/ Ja nyt on vähä tylsää, mutta enköhä mä jotai keksi! Vois vaikka alkaaa leipoo tai lukee jotai hyvää kirjaa.
Mutta joo, mukavaa viikkoo vaa kaikille, ja palaute postauksesta olisi kivac: !