keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Rentoiluu



Heei ! En ookkaa nytte kirjottanu yli viikkoo:c Oon TODELLA pahoillani siitä, mutta mulla on iha hyvä selitys, nimittäin tällä mun koneella on ollu jo viikon iha joku ihme ongelma.. En tiiä yhtää mistä se johtuu. Toi näyttö on vissii vähä paskana ja muutenki tuntuu, että koko läppäri hajoo käsii. Mutta pääsin tekee onneks teille edes tän yhen postauksen.
Viime viikosta sen verra, että meillä oli ihan älyttömästi kokeita !  (Joiden takia en myöskää päässy postailee:c) Tiistaina oli nimittäin ruotsin koe, josta sain 10-, keskiviikkona kemian, siitä sain 8½, torstaina oli äikän koe (Sitä ei olla saatu viel takas) Ja perjantaina oli biologian koe, seki meni iha hyvi, sain siitä 9- :) Ja teit varmaa kiinnostaa nää mun numerot?xD Mut kerroimpaha ny kuitenki.
Jaa.. Eipä siin, viikko pyöri kokeide ympärillä, ja perjantaina kävin mun ihanalla tädillä:DD Se nyppi mun kulmat ja värjäs ne jaa ööh, laitto ripset. Sitte illemmalla ku tulin kotii, lähin melkee heti Tessalle. Meil oli ihan paras viikonloppu ! (Jennaki oli siellä !) Perjantaina vaihettii mm. Tessan huoneen järjestystä vähäse ja käytii koirien kaa lenkil siin niitte läheel olevas metsässä.
Tessa;D
Jensaaa<3:D
Lauantaina pyöräiltii aamupäivästä Ainolle ratsastaa sen hevosilla, ja mä menin sellasella iiiihanalla lämppärillä:D!<3 Mentii jonku matkaa sellaselle sänkipellolle päi, ja tapahtuha siinä matkalla vaikka ja mitä.
Ratsastelun jälkee vietii heposet laitumelle ja lähettii pyöräilee Tessalle takas päi, ja meitä oottiki siel niide pihassa pojjaaat. Se päivä meniki sitte mukavasti, oltii aika paljo ulkona ja jotai säädettii sisällä ja katottii leffoja ! Sitte oltii joskus illalla pimeessä poliisi ja rosvoo. Oli iha jeesii^^ Ja tehtiihä me vaikka ja mitä muutaki, kuten löhöiltii vaa ja otettii rennosti. Valvottii myös aika pitkää, johku 5..
Sunnuntaina lähin melkee heti sen jälkee, ku olin heränny. Enkä oikeestaa tehny koko päivänä yhtää mitää : D Jenna & Tessa on muute iha parasta seuraa;3  !<3 Kiitos vklpc: !

Tänää ei oo tapahtunu mitää ihmeellistä, paitsi että oli koulukuvat, ja niistä varmaa tuli iha kauheetxDD (Mun osalta) Koska mun ilmeet on niiiin.. Ähh..^^ Mutta juu.. Eipä mulla tässä muuta: )
Postailen taas sitte ku suinki on mahdollista !

@Insah