perjantai 22. helmikuuta 2013

Fredag

 
 
 
Hei vaain ! :) Tällä viikolla en oo aikasemmi ehtiny tulla tätä blogia päivittelemää, koska alkuviikosta piti lukee maantiedon kokeesee, joka tais mennä lukemisesta huolimatta päin vittua :D Ja tnää mulla oli matikan koe, aiheena geometria, josta en ymmärrä yhtää mitää, että hyvät numerot tulee varmaa.. ! Joo, matikan kokeesee oisin voinu valmentua paremmi, mutta minkäs sille enää mahtaa.
 Kaikinpuolin tää viikko on ollu tähä mennessä aika viddumaine, koska mul on ollu yhen jutun takii aika paha olo :/ Ja toivon, et saan muuta ajateltavaa viikonloppuna, koskaa oon hyvin paljon tallilla ja muutaman kaverin kanssa (: Ja noi kaikki kuvat on tältä päivältä, ja oltii siis Mikon kaa Shellillä ja Nikoki oli siinä meijän kaa vähä aikaa. Käytii toki myös nuokulla, mut siel ei tnää ollu paljoo ketää, aika ihme. ;o

 

   Ainii, eilen olin tooosi hyväl porukal Purnus laskemassa (: Ja jäi kyl tosi hyvä fiilis siitä, ku voitin reilauspelon, ja uskallan nytte ainaki yrittää sitä, pelkäämättä, että oon naamalteni koko ajan sen putken päällä. Lisäksii,, alaboxista hyppääminenki alkaa sujumaa jo aika luontevasti, ja selviydyn siitä aina pystyssä alas. Kohta vois alkaa opetella jo jotai helppoja temppuja.
 Nii ja asiasta kukkaruukkuu, mul on huomenna hiustenvärjäys heti aamusta edessä.. ! Saas nähä, tuleeks näistä yhtää paremma näköset :D Ja ensviikolla raahaan luultavasti ton järkkärin vihdoin ja viimein purnuu, ni saatte sitte sieltäki kuvia, ja Tallinnasta, koska tää tyttö lähtee sinne keskiviikkona (;

Mutta nyt, heippa muruset, teitä onki jo 39 <3 Kiitos teille kaikille, jotka ootte jaksanu lukee näitä mun höpinöitä täällä blogin puolella (: 

@Insah