lauantai 2. marraskuuta 2013

Hall of fame





Heippa ! Mun viikonloppu alko taas vaihteeks hyvissä merkeissä, koska koulun jälkee lähdettiin Mimmun kanssa juhlimaa Nellin luokse sen 14v synttäreitä ! Meil oli tosi kivaa ja ilta hurahti mukavasti lenkin, leffan katselun, herkkujen syönnin, saunomisen, sekä jutustelun merkeissä :) joskus keskiyöllä mentii sitte nukkumaa ja aamulla katottii yks toinenki leffa. Eli tosi onnistuneet juhlat oli sellasel pikkuporukalla ja tietenki mahtavat tytöt !
 Tänää sitte olin iskän mukana metsäkoneen siirrolla, ratsastamassa ja Mian kanssa Jari-Pekassa, niinku varmaa kuvista voittekin päätellä. Oli kyllä mukavaa sitäki tyttöä piiiitkästä aikaa nähä  ! Tällasia päiviä lisää kiitos :)
 Sitten asiasta katkarapuuu huomenna mulla alkaa rippikoulu jutut, elikkä kello 10 aamusta kirkon penkkii istumaa ja saa nähä millaset ryhmäjaot tulee! Toivottavasti hyvät, koska ei oo kauheen kiva käyä niissä jutuissa, jos samassa ryhmässä ei oikeestaa oo ollenkaa niiku kavereita :ss mutjooo, mä lähen tästä nyt suihkuu joten moikkamoi :)

@Insah