lauantai 1. joulukuuta 2012

December !


Uujee, Joulukuun first daaay (; Ja oon aika innoissani, koska enää 23 pv jouluaattoo, ja sit ne kaikki perinteiset hassut judud <3 Muttaa, koska oon näi fiiliksis, ni mun on pakko linkkaa teille tää:
http://areena.yle.fi/tv/1721298 Nauttikaa;D !


Jooh.. Mut asiasta toisee. Eile oli iha sika kiva päivä ! Eka oltii Jennan ja Jeren kaa Petskil, ja siel katottii joku sellai kauhuleffa, ku Stay Alive. Se oli iha hyvä, mut vähä outo:D Ku ne pelas siin sellasta pleikkari pelii, ja sit ku se tyyppi kuoli siin pelis, ni sen pelin pelaaja kuoli samanlail myöhemmi : D Tai toistepäi. En osaa ny selittää, mut kannattaa kattoo, jos vaa tykkää sellasist kauhuleffoist (:
 Mutta joo, oltii tosiaa siel Petskil ja syötii popparei, ja saatii sellai extempore idea lähtee ulos tuulee ja lumisateesee. Kävelee sellai hmm.. 3km (?) Matka yhtee tapahtumaa, tai sellasee discoo. Ja sit siin matkal Joona liitty meijä seuraa. Matka meni aika nopeesti, ja sit siel itse disvos istuttii aika kaua vaa jossai nurkkapöyäs ja katottii, ku muut tanssi:D Mut mä rohkenin sit jonku aja pääst mennä ite sinne, ku Iida ja pari muuta tuli houkuttelee. Loppuje lopuks jäin sinne sit ysie kaa, ja lähin joskus vähä yli 22.00 kotii.

Tänää:

En oo oikee tehny mitää, muuta ku siirrelly kamoi mu uutee huoneesee, ja järjestelly siel tavaroit. Nii ja kävinhä mä siin jossai vaihees myös Jennan kaa kyläl (:

No make up ((:
Syväpuhdistava naamio 10,90e  7,90e
Nää tuli samas paketis Eclat Women eau de Toilette -Hajuveden kaa jonka hinta oli  37,00e  25,90e


Huomen luen ainaki maanantaina olevaa enkun kokeesee ja sit soittelen kitaraa :3 Eli sellaset suunnitelmat sunnuntaille ! Mitäs te meinaatte tehä huome (:?  Ainii ! Oon muute iha sika innoissani tästä ihanaakin ihanemmasta (En osaa kirjottaaxd) Valkoisesta maisemast ! Ahh <3 Ny se talvi toivottavasti tulee kans jäädäksee, koska en malta oottaa, et pääsen lautailemaa puuterilumessa ja nii.. <3
 Mut joo, taijan ny lähtee täst haaveksimasta suihkuu ja sit jos tekis viel jtn, enne ku menee nuqq :)) Hywää yötä murut <3

@Insah