lauantai 12. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Nonii, muimui vaa taas teilleki :) Ööww.. No mulle kuuluu aika hyvää, ottaen kuitenki olosuhteet huomioo. Erottii Aapon kaa tossa keskiviikkona, sen takii et se tykkää yhest toisest henkilöstä enemmä, kaua me ehittiiki olee yhes, juu : ) (Jopa reilu 2vk) Mut elämä jatkuu, ja luulen/toivon löytäväni joskus viel sen oikeen, joka ei feidaa mua parin viikon jälkee.
 Vaikka välit Aapon kaa meniki joltaki osin poikki kokonaa, ni sentää yhen ihmisen kaa sovinki välit. Eli nyt ollaa Mikon kaa taas ystäviä, ja nyt toivon, etten mee tekee mitään harkitsematonta. Oon täs 2kk aikana kokenu nii paljo pettymyksiä,suruu,vihaa yms paskaa, enkä jaksais sellasta rumbaa ny heti uudestaa.
 Mutta juu, eilen oli aikas mukava päivä, oltii kylällä aika isolla porukalla. Siellähän oli siis mm. mun lisäks; Jenna, Jone, Miko, Niko, Sauli, Aapo jaaa nii, muutama muuki tyyppi :3 Tollasii päivii sais kyl olla useemmin, tosin sit ku oltii Shellil, ni alko aika käymää vähä pitkäks, ku ei oikee ollu mitää tekemistä, ja väsytti aivan helvetisti. Sit ku pääsin kotii, ni löysin itteni taas tästä koneen äärestä, ja juttelin Skypes kaikkie tyyppie kaa, hih ! Tai no pikemminki vaa Tuukan kaa, mut anyway.
 Ja tänää sitte ois tarkotus mennä vähä lautailee ft. Jenna, ja jotku muut, riippuu ketä siel Purnus tnää on :D Tääl meillä mittari näyttäs -17, ja mä todellaki toivon, et se ei kiristy...! Aattelin muute ehkä ottaa kameran mukaa (En järkkärii!) Vaa sen toisen kameran mukaa rinteesee, ni saisitte vähä erilaisempii kuvii, koska veikkaan, et ootte jo aika kyllästyneitä kattoo mun naamaa joka ikises postaukses xd




Muttajuu, ei mulla muuta tällä erää<3 Hejdå !

@Insah