torstai 2. elokuuta 2012

Mielipiteensä kullaki, mut silti ei tartte tulla dissaa

Heidoo ihmiset:) Tuli kauhee kirjotus fiilis, joten päätin aurinkoisen päivän lopuksi tulla tänne avautumaa tänne mun ajatuksistC:
Öäöä, mulla on menny kaikin puolin tää kesä ihan mega hienosti, ja tärkeide ihmisten kaa ehtiny olee<3 ! Ja ratsastellu, uinu ja muutenki pitäny hauskaa(: Ja eile olin iskän kaa koneen siirrolla:D Tuttuu hommaa, ku olin pienenä aina rekan kyydis, mut nyt oli vähä jännää, ku en oo ollu tyylii 10v xDD Mut sillai oli iha hauskaa.
Ja sitteen, en tajuu miten oikeesti voi olla jo elokuu ! Tajuutteks ELOKUU?:D Vajaa 2vkn pääst alkaa koulut ja joillaki vähä aikasemminki.. No onha se ihan kiva nähä kavereita ja muita:) Mut kaikkii ei kyl tekis mieli nähä yhtää..
Nyt kesällä ku ei oo ollu mitää paineita mistää kokeist, läksyist yms, oon vaa löhöilly ja oon tullu miettineeks, et miks ihmiset vihaa joitaki laulajii yli kaiken? Kuten, Robinii, ja Justin Bieberii? Joo, nyt pidätte mua varmaa iha köpsänä:D Mut siis oikeesti, miks vihata niit? Joo, tajuun, jotku ei vaa yksinkertasesti tykkää niitte äänest taai, biiseist yhtää, ja se on iha ok:p Mut jos toine kuuntelee jtn sellast musaa ni miks pitää tulla valittaa? Ne ketkä kuuntelee vaik jotai Eminemii, ni tuskin niittekää mielest ois kivaa jos joku tulis dissaa niitte musamakuu.. Et ei herra jestas.. Mitä välii sil on mitä toiset kuuntelee? Se ei oo muide elämäst pois.
Ja otin tän asian esille sen takii, et mua itteeni on alkanu ihan vitusti ärsyttää just toi, et jos joku kuuntelee erilaist musaa ku toine, ni heti pitää tulla aukoo päätää..
Mutjoo, eipä mul täs muuta:D Kommentoikaa toki, luen mielelläni mitä mieltä ootte tost asiast, koska must tollane on ainaki ihan super tyhmää..




@Insah