lauantai 16. kesäkuuta 2012

Ulkoiluu ja muuta rentoo chillausta.

http://www.youtube.com/watch?v=ILgn4eBflf0

Hehee, leirilt palattu, oli ihan sika kivaa ! Ja sain jopa 8 hyvää uutta kaverii ! Eli se siis viel kruunas koko reissun. Maantaina lähettii kohti Vierumäkee, mut sitä enne poikettii Heinolan seppäläs, ja tarkotus oli vaa vähä kattella siellä niitä vaatteita (Ettei ostettas mitää) Mutta nii se munki kätee tarttu sitte, koristevyö, mekko ja sit sellane jännä jakkuC: Että en lähteny sitte sieltäkää kaupasta tyhjin käsin! : D
Nooh, sitte saavuttii sinne Vierumäelle ja kasattii teltta, ja järjesteltii kaikki kamat sinne ja käytii ilmottautumassa. Illalla tehtii kaikkee mukavaa, kuten tutustuttii toisiimme ja käytii syömäs ymyms:3 Jag tyckar ! Ja leirillähä siis oli vähä päälle 800 lasta, elikkä aika runsaasti:D En siis kaikkii tutustunu siel, vaan oman tanssiryhmäni muihi jäseniiC:
Seuraavat päivät meni tanssiessa joka pv. vähintää se 4h ja sit vapaa-ajalla hengattii kavereide kaa siellä sun täällä ja näi(: Nukkumaa piti käydä jo joskus 22.30, mutta toisaalt, ihan hyvä aika käydä nuqq sinänsä, että olinha mäki aika puhki iltasi, ku nii paljo oltii liikuttu. Keskiviikkona meillä oli siellä leiridisco, ja siel oli iha hyvää musaa ja hyvä meno, tosin maaailman surkein biisi siel kuitenki soitettii-.- Robin- Frontside Ollie, mut onneks olin keksiny siihe uudet sanat, ni siit tuli paljo parempi, ku lauloin päälle:3 Hah:D Mutta joo, leiriporukka oli ihan mahtava ! Ja kaikkii niitä ihanii ihmisii, keihi tutustuin, tulee/tuli ihan kauhee ikäwä ! Ja meinas siin tippa tulla linssii ku torstaina oli jäähyväiste aika:C Mut onneks sovittii, et nähää täs kesäl kaikki vaikkapa Lahdes tai jossai !
Sitte torstaina kotimatkalla Nellin äiti sai hyvän idean, että me mentäis Mimmun kaa Nellille yöks(: No, sitte tosiaa mentii sinne, ja käytii joskus ysin aikaa uimas ja melomas Nellin mökil ja ku tultii sielt, oli kyl aika väsyny olo ! : D Ollu siispä aika liikunta painotteine viikko mullaC:
Perjantaina menin kavereide kaa tonne kylille hilluu ja tulin sielt sitte ysin aikaa takas kotii, jaja tänää en oo oikee tehny muuta ku ollu täsä koneel, ratsastamas ja sillee:333 
Mut eipä mul sitte muuta(: Kirjottelen taas joku päivä ! Ja oliks teijä mielest hyvä postaus?:D  Palaute ois kiva:P Hauskaaa illan jatkooo( :!