lauantai 27. huhtikuuta 2013

Belieber



Voi toista <3 Herralla silmä vuoti kivasti keskiviikkona.. :/







Relaaax ! Viikko menny taas yllättävän nopeesti, kokeista tullu iha hyvii numeroita ja näin. Eilen menin koulun jälkee Villen kaa Laurille ja siellä sitte paisteltii makkaraa ja kuunneltii musaa :--D Illemmalla pyöräilin serkuille ja Iinan kaa tehtii pannukakkuu, pelattii shakkii, saunottii yms ! Hihii, paras serkku (:
 Tänää meen illemmalla ratsastamaa ja varmaa siivoilen vähä tääl kotona. Oisin halunnu mennä ajamaa sukulaiste luo mönkijällä tai jollai, mutta koska se ei tänää onnistu, ni pakko keksii jotai muuta. Ens viikolla meil ei vissii oo kauheesti kokeita (?) Englannin ainaki ja suunnillee viikon päästä täytän 14v ! Wow, aika on menny älyttömän nopeesti :--)
Ainiin, otsikko juontaa nimensä siitä, että eilen Justin Bieber tosiaa tuli Suomeen esiintymää (te kyl varmasti tiesitteki sen!) Ja voitte vaa kuvitella, miten mua otti päähä, ku en päässy sinne... En voinu kesällä varata lippui, ku ne meni nii nopeesti.. Uskomatonta ajatella, että se oikeesti tuli tänne, Suomeen. Kuinka monet ihmiset on vaa haaveillu näkevänsä sen, ja sitten eilen, perjantaina useiden beliebereiden unelma toteutui :) Oikeesti, mul valu iha kyyneleet, ku luin joidenki mun kavereide facebook päivityksii;''Koht se astuu lavalle..!'' ''Ihmiset huutaa tääl ja laulaa JB:n biisei...'' ''Nyt se on tos mun silmie ees, iha muutaman metrin pääs..!'' Olin tulla hulluks, ku pystyin vaa kuvittelee sen kaiken. Toivottavasti se joskus viel tulis tänne ja mäki pääsisin kattoo sitä : )

@Insah