perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä









Rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille ! Tosiaan, tänää perinteiden tapaan leivottiin joulutorttuja - ja pipareita. Niistä tuli ihan hyviä ja joulutunnelma nous taas yhen asteen korkeemmalle ja odotan yhä innokkaammin joulua. Ainoo mikä tätä joulumieltä kuitenkin tahtoo laskea on koulu. Hirveesti kokeita vielä ennen lomaa, jos oikein laskin ni niitä taitaa olla peräti kuusi. Ens viikolla neljä, eli pitää kattoo et mitä tästä postailusta sillon tulee. Parhaani kuitenkin yritän myös tän blogin puolella, vaikka kaikki asiat pitääki mut aika kiireisenä.
 Huomenna lähen Lahteen Trioon jouluostoksille ja otan varmaan sieltä sitte jotain kuvia ja tuun ne jakamaan tänne teidän nähtäväksenne. Tarkotuksena ois sunnuntaina tehdä postaus, jossa kerron meijän perheen jouluperinteistä :--)! Pysykää siis valppaina tän blogin suhteen ; )
 Mutta joo, eipä mulla tällä erää muuta. Nyt jatkan kokeisiin lukemista ja kynsien lakkailua. Parin tunnin päästä alkaa Tuntematon sotilas, joka tietysti on pakko katsoa näin itsenäisyyspäivän kunniaksi.

- Inka