perjantai 15. marraskuuta 2013

November







Ihanaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti ! Oon tosi pahoillani ku en oo tullu taas vähää aikaa kirjottelemaa tänne mitää :c mut oon ollu tosi kiireine tällä viikolla, koska harrastuksii on kulunu aikaa, kirkossa on pitäny istua ja lukea ruotsin kokeeseen. Nää kuvatkaa ei todellakaa oo mitää maailman parhaimpii, mut mulla ei ole ollu innostusta, inspiraatiota eikä aikaa siihen. Pyrin nyt tästä edespäin pitämää tätä blogia enemmä elossa, ettei tää iha kuolis kasaa.
 Mutta joo tosiaan tää viikko on ollu tosi kiireine ja tavallaa harmittaa, että täks viikonlopuks ei oo hirveesti suunnitteilla mitää erikoista. Yritän pitää itteni kurissa, etten vaa lähtis ny rasittamaa itteeni liikaa ton kuntoilun saralla tän viikonlopun aikana, hah ! Ei siinä muute mitää, mut meillä on maanantaina kuntotesti ja mun on pakko saada siitä 9, parempaa en todellakaa pystyiskää, mut siihen tähtään! Muuten oon tosi pettyny itteeni, koska se cooperin testikää ei menny iha putkee..
 Mut sitte vähä positiivisempii asioihin, mä pääsen siihe jalkaleikkauksee, jes ! Oon ollu tosi ilone sen takii nyt jo monta päivää ja nyt vaa innolla odotan sitä, että se todellakin toteutettais. Toivon et pääsisin sinne tän marraskuunpuolel, et saisin sen kipsin sitte suht' nopeesti pois, jotta sitten pääsisin jo tammikuussa rinteeseen ! Mut eipä mulla tällä erää muuta, rentouttavaa perjantai-iltaa kaikille :-)

@Insah