lauantai 8. kesäkuuta 2013

Leireilyä ja aurinkoa


Heeeippa kaikki ! Oikeesti, tää loma on niiin mun juttu, koko aja kauheen hyvä fiilis. Leiriki meni iha nappii, sai nähä taas vuode jälkee monii ihanii ihmisii ja samalla tutustuu uusii. Jeejee :) Tuliha siellä leirillä tanssittuu 16-18h ? :D Paljon opin uusii juttuja, mut joistai jutuista jäin kokonaa paitsi, ku jalkaa tuli rakkula ja polvi aukes, ku kaaduin. Leirin aikana tanssittii tosiaa joka päivä 4h, käytii uimassa, oli yhteistä ohjelmaa, hyviä ruokia, leiridisko ja nukuttii tietysti teltoissa. 










 Nyt oon ollu jo toista päivää vaihteeks kotona, ja oon ollu tosi paljo ulkona. Tänääki koko päivän ! Mikäs sen parempaa, ku on hyvää seuraa :) ?
 Maanantaina mul alkaa työt ja en oo iha varma kylläkää työajasta, mutta luulen, et se on 8-14 ja sitä jatkuu kesäkuun loppuu asti vissii (?) Vaikka useammat mun kavereista ei meekkää viel mihkää töihi ja näi, ni en koe että tää ois iha paskaa ja tylsää ja työt pilaa mun loman yms. Mun mielest on kiva saada jo otetta työelämästä ja näi :)
 Btw, must on alkanu tuntuu et ketää ei kiinnosta nää mun postaukset, en tiijä miks :D Tai no, itteänihä mun pitäis syyttää, ku en osaa kirjottaa mistää kiinnostavasta. Vaikka vaatteista, muodista, meikeistä yms.. Joten toivoisinki, että laittelisitte jotai postausehdotuksii? Oisin tosi kiitolline :)

@Insah