torstai 24. lokakuuta 2013

You raise me up












Jee tähä asti tää loma on oikeestaa menny aika  hyvi - ja nopeesti :D ! Tiistaina kävin Joutsassa moikkailemassa Suskia ja näinhä mä siin samal vähä muitaki frendejä, sillee pikasesti. Oli kyl aivan mahtavaa ja must on tosi kiva, et ystävii löytyy muualtaki, ku täältä Hartolasta. Voi vaa ottaa jonku bussin ja körötellä toiselle paikkakunnalle chillailemaa. Vaikka tiistaina oliki aika kylmä sää, ni se ei menoo haitannu :D pyörittii vaa joka paikas ja puhuttii iiihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Illalla menin sitte äidin luokse yöks.
 Keskiviikkona lähin iltapäivästä Iinan kanssa hevosilla maastoilemaa ja sen jälkee lähin niille yökylää. Illalla tunnin yrityksen ja kovantyön tuloksena saatii puusaunaki lämpiämää ja saunan yhteydessä mä kävin jopa uimassa :D ! Se oli kyl aika hullua, mutta toisaalta mielettömän virkistävää ! Haluun käyä talvella avantouinnilla.. c:
 Mutta niih, tänää en oo tehny oikeestaa mitää erityistä. Kävin vaa ratsastamassa ja leivoin onnistuneen kääretortun. Viikonloppu ois tarkotus vietellä kullan kaa iha kahestaa ja heilun siellä sitte varmaa aika paljo kamera käes, ni saatte sitte jotai kuvamatskuu viikonlopulta :D ! Mutta nyt lähen mussuttamaa jotai iltapalaa ja lukemaa historian kokeesee. Ihanaa tulevaa viikonloppua siis kaikille (: <3 !


@Insah