sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Trio

Heei :)  ! Piti tulla viel tällee illal päivittelee tätäki :D Käytii siis tänää Lahdessa. Mä olin Trios ostoksilla, ku muut meni jonneki automessuille (?) Mut oli iha kivaa välillä olla iha yksinää ja miettii rauhas asioita ja maailman menoo. löysin myös itteni mielestä tosi kivoja vaatteita ! Kohta onki jo aika raivata vaatekaappiin tilaa kesävaatteille ja heittää paksut hupparit, toppatakit ja muut vermeet sivuu.    Mutta joo, lukuunottamatta pieniä kommelluksia, reissu oli onnistunu ja vois tän sunnuntai päivän huonomminki viettää. Käytii myös syömäs melko lähellä olevas ravintolas, elikkä El Torossa, hyvät oli syömiset. Sitte ku masu oli täynnä kanaa ja lohkoperunoita, ni käännettii auton keula koht pohjosta :D Takasin siis kottii :) Nyt tää tyttö lähtee tekee läskyjä ja lukemaan kokeisiin, joten illan jatkoi vaa kaikille <3 c:







Hyvä että kaikki liikkeet ei ollu tällee sunnuntaina auki :D ! Oisin sortunu ostaa varmaa kaks kertaa enemmä vaatteita/korui yms...




Tollai huivi 4,90€    3,45€
Farkkuliivi 49,90€
Tollai ihme juttu :3 7,95€ +kaupan päälle sain ton vartalosuihkeen !
Toppi 6,95€
Ruutupaita 19,95€
Paita 7,95€
Paita 9,95€
Paita 14,95€

@Insah

14w

Mama :3


Isi :3

Pörröpäät :D

 Heeippa, täällä kirjottelee vieläki vähä väsyny tyttönen. Eilen meillä oli koulupäivä, mut siis ei ollu mitää aineiden opiskelua. Pelailtii yhessä kahden tulen välissä-pelii, aliasta, syötii lihapiirakoita pillimehun kera, kierreltii oppilastyönäyttelyy, piirrettii ja nautittii musiikista, ku koulun bändi soitti :)! Lisäks saatii laulaa vähä karaokeeki. Yhdeltä sai lähtee kotii, ja mä pyöräilin sitte nopeesti himaa ja aloin meikkaa, pukeutuu ja laittamaa hiuksii :D Sillä vieraat tuli meille joskus siinä kolmen maissa juhlistamaa mun ja iskän synttäreitä :) Oli ihan kivat juhlat.
 Tänään en varmaa tee mitää ihmellistä, luen historian kokeesee ainaki, koska ulkonaki sataa vaa vettä :(  Saatan myös käyä Lahdessa, jos sieltä löytäis jotai ostamista. Mutta joo, vanhenimpaha taas vuodella, mikäs tässä ollessa :) mut rentoo sunnuntaita vaa kaikille (: !

@Insah