tiistai 6. elokuuta 2013

Riu Kaya Palazzo, part. 2





Pelihalli oli niiin paras :D ! haha



Illalla dicee




Rantaposee








Käytii vähä shoppaileen Antalyassa


Reeniä lomallaki !



Sitten rentoa möllöttämistä
















Aaah.. Niinku näistä kuvista voitteki päätellä, ni aika ei todellakaa käyny tylsäks ! Hotelli tarjos kaikennäköstä aktiviteettia ihan kaikille, vanhoille, aikuisille, nuorille ja iha pienille lapsille. Suosittelen siis, jos joku teistä haluis nimenomaa rantalomalle, mutta kuitenki hotellii, joka sijaitsee melko lähellä kaupunkia. Tuolla pysty mm. Surffaamaa, zumbaamaa, golffaamaa, vesijumppaamaa, pelaamaa joukkueessa lentopalloa ym ! Aivan mahtava paikka kyllä :) Itse olin kuitenki lähinnä vaa kokoaja köllöttelemässä auringossa ja juomassa kylmiä juomia :D Niin ja olinha mä myös stepis ja zumbassaki.
 Viikko meni tuolla oikeesti aivan älyttömän nopeesti ! Ei sitä ajankulua edes tajunnu, se vaa sujahti. Sain sieltä myös pari kaverii lisää, ylläri että ne on poikii :D Must tuntuu et kohta kaikki mun kaverit on poikia xd hah! Harmi vaa, ku en tajunnu kysyy kummankaa nimee, tai no etunimet on tiedos juu, mutta aika mahottomuus löytää tuolta facebookin syövereistä..  :/ Joten ehkä neki muistot vaa jää tuonne Belekii ja hyvällä tuurilla tapaan ne vielä joskus jossain.
 Ainii, asiasta toiseen, mitä pidätte mun uudesta bannerista? Parempi ku edelline :)? Musta ainaki ! Kiitokset vaa Jennalle, joka jakso tollasen väsätä, jeeje, happy me !

JATKUU..