sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesäloma !

Mepaa<3

Lateee :D :3



Voi jessus, että on hyvä olo ! Vaikka mun keskiarvo laski 8.8 oon tosi ylpee itestäni. Ei yhtäkää kasii huonompaa numeroo! Oujee :) Ens vuonna sitte petrataa ja panostetaa kunnolla kouluu, eihä sitäkää oo jäljellä enää, ku kaks vuotta. 
 Lauantaina mentii tosiaa hakee koulusta todistuksia, kaikkein tylsintä oli ehdottomasti rehtorin perinteiset höpötykset, mutta koulun bändin Beautiful Death;in esiintyminen kevens tunnelmaa ja iha meinas tippa tulla silmäkulmaa, ku ysit piti puheen :D Tulee kauhee ikävä kaikkii tärkeitä, jotka lähtee ny jonneki muualle opiskelemaa, joten hurjjan kivaa kesää kaikille, etenki koulunsa päättäneille  ja valmistuneille !<3








Siinä sitte 12 aikaa startattii nokka kohti Paimiota serkun ylppäreihi. Meno matka meni siinä nopeesti leffaa kattoes, musaa kuunnelles ja puoliks nukkuen. Perillä päästii heti syömää, otettii kuvia, nautittii auringosta ja tollasta noin. Oli kyllä hyvät juhlat, kiitokset :--)
 Sen jälkeen mentiin sukulaisille yöks. Iinan kaa siel lähinnä kaikkee sähelsin. Oltii paljon ulkona ja käveltii keskustaa, jonne oli aaikas pitkä matka :D Joskus siinä 2-3 aikaa mentii nukkumaa, ku ei ollu enää mitää tekemistä ja alko pitkän päivän jälkee väsyttämää. Nukuttii meijä asuntoautos :D Ei ollu ees kuuma tai mitää !
 Tänää hyvästeltii sukulaiset ja lähettiin ajelemaa kohti Hartolaa. Tultii Helsingin kautta ja oltii vähä niiku eksyksiski, koska kukaa meistä ei kauheesti vietä aikaa kyseises paikas niiin.. :D Mutta onneks löydettii loppujen lopuks oikeelle motarille ja ei muuta, ku Lahden kautta kotii ! Ehin olee vajaa puoltuntii kotona, ku Jenna pyys mua kylälle ja sinnehä mä sitte lähin ja meil oli iha kivaa. Urkille sitte jäätii ihmisten kaa hengailee.
 Ps. Lähen huomenna Vierumäelle Leiritulille tanssimaa taas, ni otan sinne luultavasti kameran mukaaa... Ni perjantaina tulee sitte sellaine postaus :) Siihen asti kuitenki näkemiin ja ihanaa kesää kaikille<3 !

@Insah