lauantai 18. elokuuta 2012

Seiskalle !

Heeeij, näin aluks pyydän isosti anteeks sitä, etten oo kirjottanu reiluu viikkoo ! Syy on se, että en oo jaksanu.. Tiiän, oon laiska: D Ja toinen syy on se, että ei mul sillee oo ollu kuviikaa laitettavaks teille, tosin nyt on jonku verra:3 Ja kolmas syy on se, että oon miettiny tätä blogin jatkamista. En tiijä jaksanko enää pitää tätä, vai pitäiskö jatkaa? Mitä mieltä ootte? Mulla ei vaa oo oikee mitää sellast intoo tähä hommaa. Pitäs keksii varmaa jtn uutta.. ?
Mutta, asiaan(: En muista viime viikosta oikeestaa mitää.. Muuta ku että, perjantaina olin Jensan ja Tessan kaa kylällä, oli kivaa:> Ja sitte illalla lähin vielä Iinalle yökylää !
Sunnuntaina käytii Iinan kaa ratsastaa, oli iha jeees tunti.
Maanantaina kävin myös ridaa, hypittii Penttisen kaa esteitää:) Oli kivaa, ja Pentti hyppäs toosi hienosti ! Este oli korkeudeltaa jtn vähä yli 50cm. Ja sori ku ei oo siit kuvii:C Mutta ku kukaa ei ollu kuvaamassa ! Argh !
Tiistaina alko koulu, 3 ekaa tuntia oli luokanvalvojan tunteja, ja voitte kuvitella mite mälsää oli kökkiä luokassa, ku ope jaarittelee järjestyssäännöistä ja kaikesta muusta paskasta: D Sitte neljännellä tunnilla käytii Maila Talvion salongissa, jossai taidenäyttelyssä, ja eka koulupäivä ei alkanu kyllä kauheen hienosti, koska Juho heitti mua omenalla päähä:D Tai itseasiassa korvaa.. Kiva tinnitus oli siis korvakäytävässä.. You know what I mean? Muttaa, se ei kuitenkaa sillei häirinny mua, loppu päivä meni ihan hienosti. Tosin, vaari joutu sairaalaa sydäninfarktin takii:C Sille tehtii sydänleikkaus, mut eile se pääs onneks kotiic:
Keskiviikko ja torstai oli sellasii perus koulupäiviä, ei tapahtunu oikee mitää mainitsemisen arvosta, paitsi että torstaina kävin taas ratsastaa, käytii Pentin kaa maastossa laukkailemassa( :
Perjantaina, eli eilen, olin koulussa, normaalisti:D Ja eka tunti vierähtiki sitte kirkossa, voi vittu että oli tylsää/tyhmää mennä johku kirkkoo.. Toisinaa aattelen, et ois kivempaa olla ''ei kirkkoon kuuluva'' Mut sit taas toisaalt..: D No mut, sieltä päästii kuitenki kouluu toiselle tunnille, meillä oli bilsaa, ja se oli iha jees tunti:3 Päivä kulu sitte siinä lukujärjestyksen mukaa. Sitte melkee heti koulu jälkee mentii Jensamussun kaa kylälle, oli parastaaa:) Kiitos päiväst siis<3 Tehtii vähä kaikkee, oltii leikkikses, rampeilla, Jp:n trampal yms:D Hypittii siel ja puhuttii shaibaa(;
Tänää, kävin ratsastaa, mentii Penttisen kaa kouluharjotuksii ja lopuks käytii pienellä maasto lenkil:3 Sitte touhuilin vähäse jtn tallil ja myöhemmi lähettii äitin, iskän ja Ollin kaa PYÖRÄLENKILLE ! Ja en kyllä ikinä enää lähe niitte kaa:D Vähä oli noloo, ku äiti vaa koko aja huuteli siel jtn ja Olli ärsytti mua koko aja, sit mulle tuli riitaa noitte kaa ja.. Argh !
Nooh, sitte pyörälenkin jälkee mentii mun tädin 7v synttäreille (Joo älkää kysykö, mul on outo suku.) Ja siel oli kaikkee hyvää syömistä:> Pitsaa, kakkuu, sipsei yms(: Suurimman osan ajasta olin siellä Iinan kaa. Sitte tultii sielt kotii ja mentii Ollin kaa trampalle hyppii... Ja nyt oon jumittunu tähä koneellexd
Huomisest en viel tiijä, meen tallille jos meen ja.. Niih:D Kattoo ny:)
Mutta juu, eipä mulla täs sit muuta(: Toivon, et tykkäsitte ees vähä tästä postauksesta ! Ja kertokaa mielipiteenne, et jaksaisko viel pitää tätä blogia, vai ei : D ?












Seppälä-T-paita 15,95e

Seppälä -Swetari 26,95e

Seppälä-Ulkoiluliivi 39.95e