sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Landespede pääkaupungissa part. 1












Superstar 69,90€ 99,90€

Moikka murut ! Mun viikonloppu oli tooosi onnistunu ja Helsingistä teen kolme postausta ja tää on eka osa :D Joten, enjoy !
 Muttamutta, perjantaina menin normaalisti töihin aamulla ja siinä sitte neljän huitteilla lähettii ajelee kohti Helsinkii.  Sää oli aika sateine ja harmaa :/ Ei innostanu kauheesti kuvata.. Vaikka yritin mä kuitenki jotai kuvattavaa keksii, että tästä postauksesta ei tulis kauheen tylsä. 
 Anyway, yövyttii siis 2 yötä hotelli Tornissa, eli Helsingin ydinkeskustassa iha Forumin ja Kampin vieres ja siellä tuli vähä shoppailtuu.. :D (Ostoksista lisää toisessa postauksessa) Tykkäsin kyl siitä, upee hotelli, lähel kaikkii palvelui jne. Harmittaa, ku en ottanu hotellihuoneesta oikee mitää kuvii, mutta ehkä te ette siitä oo kauheen pahoillanne. 
 Käytii myös Manhattanil syömäs ja oli iha sika hyvää ruokaa ja mukavan olone henkilökunta :') Sain kyl tosta kaupungista tosi hyvän kuvan ! Ja haluun sinne pian takasi. Oikeesti suunnillee mihi vuorokaudenaikaa vaa meet ulos, ni näät ihmisii, elämää.. Jos tääl meet ilta kuuden jälkee ulos, ni saatat nähä hyväl tuuril pari koiran kusettajaa :' D Ero on siis aika suuri. Viel ku ite tykkään, et ympäril on koko aja paljo ihmisii ja ympäril tapahtuu jotain.
 Sitte illalla oli ihana mennä raskaan päivän jälkee vaa kuumaa kylpyammeesee ja kääriytyä sen jälkee petii ja kuunnella musiikkia. Ahh, jään kaipaa sitä <3

@Insah