torstai 8. elokuuta 2013

Everyone has a story

''Siinä sä seisot kaipausta rinnassa
Vaikka tää loppuisi yhdessä illassa
Maailma on minun, maailma on sinun
Maailma on tehty meitä varten
Jokainen tänne jonkun jäljen jättää''






Päivän asu.







Heippa taas muruset ! Tuol ulkona on taas iha kökkö ilma. Sataa aina vaa vettä ja taivas on täynnä pilviä. Syksyn merkkejä ilmassa? Ei saa olla ! Mutta toisaalta, ensviikolla meil alkaa koulu ja siitä pari kuukautta eteepäi ni voi tulle ensilumet. Mihin täää kesä taas katos? En oo ehtiny kunnolla ees hengähtää, kokoajan on ollu vaa jotai menoo jonneki ja ajatukset harhaillu ties missä. Toisaalta kouluje alku on iha hyvä juttu siks, että saan muutaki ajateltavaa ja tuoha se mukanaa iha erilaisia haasteita. Tää tuleva vuos tulee olemaa tosi kiireine, mä tiedän sen jo ny. Toivottavasti saan jaettua ajan tasaisesti läksyille, kokeille, eläimille, urheilulle, kavereille, perheelle ja muulle.. Se stressaa jo ny, mutta toivotaan että tästä vuodesta selvitään hengissä :D Ehkä tän vois sillei ottaa, et tää on tavallaa jonkulaine koettelemus ja erilaine haaste, mitä aiemmi mulla ei oo tullu vastaan.
 Noh, turha sitä on kuitenkaa miettiä koko aikaa, vielähä tässä on pari päivää lomaa jäljellä, josta saan olla kiitolline :D Joillainha alko koulut jo tänää. Mulla ei oo oikee mitää erityisiä suunnitelmia enää, löhöön vaa kotona ja huomenna ois tiedossa bändin treenit ja sunnuntaina taijan mennä Heinolaa kattoo  ehkä kavereita jaa sit sellasta ''Heinolassa Jyrää'' tapahtumaa :D Jeeij.
 Mut eipä mulla tässä mitää ihmeellistä sitte (: Tsemppii kaikille uudessa koulussa aloittaneille opiskelijoille ja niille, jotka viel suorittaa peruskouluu  <3 !

@Insah