torstai 17. lokakuuta 2013

Maatilavierailu





 Heipähei taas ihanat :) ! Apua ;O  ! Viime postauksesta on taas vierähtäny iha liikaa aikaa. Mulla ei vaa kaikkie kokeide keskellä oo ollu mitää innostusta kuvaamisee, vieläpä ku joka postauksessa ois samat lauseet; ''vielä pitäis jaksaa lukee noihi kokeisii, oon ollu koulussa vaaan.. '' jne. Joten haluun kirjottaa teille nii usein, ku vaa on joku kiva aihe, mistä jaksaa postata ja on hyvii kelejä kuvailla ja näin. I hope that you know what I mean.





Mut jokatapaukses, nyt ois taas 2 viikoks kaikki kokeet pulkassa, ihanan helpottunu olo ! Huomenna alkaa ansaittu syysloma ja tänä aamuna vielä ajattelin, että mitä ihmettä mä sillo teen? Olo kuitenki huojentu siitä, ku tajusin, että voisin kerranki iha vaa löhöillä rennosti kotona ja olla tekemättä yhtään mitää jonnejoutavaa ! Päivällä kuitenki sain jonkuverra ideoita, et mitä kaikkee tekisin sitte ja saas nähä käykö ne toteen :)








Niin ja tosiaan, tosta videosta sen verran, että käytii keskiviikkona (eilen) tuolla Sysmässä päin eräällä maatilalla ja oliha se iha mielenkiintosta, vaikka kaikki jutut mua ei siellä kyllä yhtää kiinnostanu. Mm jotku metsäasiat :D Siitä huolimatta siellä oli kuitenki tosi kivaa, koska meillä oli aivan mahtava porukka ja tajusin taas, et mite paras meijä luokka oikeesti on! Kaikki on omalla tavallaa just niiin tosi ihanii ja parhaita että aij vitsi, jäi kyllä tosi hyvä maku tosta reissusta:)













Ja ettei tästä postaksesta tulis kilometrin mittasta, niin taijan lähtee yläkertaa naaman pesulle ja siitä sitte nukkumaan :--) joten hyvät yöt <3 

@Insah