maanantai 31. joulukuuta 2012

New year !


Heeei :) ! Nyt aattelin tulla kertomaa teille tästä kuluneesta vuodesta, ja kiittämää teitä siitä, että ootte jaksanu lukee näitä mun postauksia reilun puolenvuoden aikana. Kiitos siis siitä :)
 Tää vuosi on ollu itseasias varmaa tähä asti mun elämän mieleenpainuvin vuosi, koska on tapahtunu niin paljon kaikennäkösiä asioita, joita en vaa voi unohtaa. Siihe on mahtunu tosi paljo naurua ja joskus myös surua. Oon oppinu erilaisia asioita, esim. että ihmisiä ei kannata heti arvioida heidän ulkonäkönsä perusteella, vaan pitäis ottaa selvää, et minkälaisii ne ihmiset oikeesti on. Ite oon tehny pahan virheen, ja alkanu halveksimaa joitaki ihmisiä kuulemani perusteella, ja sit ku oon syystä tai toisesta tutustunu paremmi kyseiseen henkilöö, ni oonki huomannu, et kui mahtava tyyppi se oikeesti on ! Älkää tehkö samoja virheitä, ku meikäläine : D Ja toi oli sit vaa esimerkki, koska tää vuosi on opettanu mulle nii paljo kaikenlaista, et voisin tehä siitäki eri postauksen, mut koska ketää ei luultavasti se ees kiinnostais, ni en jaksa tehä sellasta :D
 Mutta joo, tässä ny oli tälläi vähä erilaisempi postaus :) Ja haluun toivottaa teille kaikille ihanille lukijoille oikein hyvää uuttavuotta ! <3 Mites te meinaatte juhlistaa sitä tnää (;? Ite lähen täst koht Purnuu ja sit ku tuun sielt, ni meen varmaanki ainaki käymää Aapolla :) Että silleee !
 Näkyillää taas, heihei!<3 ++ Kommenttii saa laittaa :)

@Insah