lauantai 14. heinäkuuta 2012

Menoja on, muttei tuloja..

Joo, elikkä mun viikko on menny tosi kivastiC:
Keskiviikkona tosin, ku olin tallilla ni sattu pien tapaturma:D Nimittäin, menin tosiaa tallille, aikeena oli ratsastaa Pentillä, mutta alko yllättäen sataa vettä, joten päätin lähtee maastoo. Mentii suht rauhallisesti (pitkin ohjin, ilman satulaa..) Mut sitte Pentti säikähti jotai;o En tiijä mitä, se vaa yhtäkkii käänty menosuuntaa päi, ja mä ku olin pitkin ohjin, enkä osannu yhtää ajatella et se sillee tekis, ni en ollu varautunu siihe ja.. Pumps, tumpsahdin maaha. Ja niinku te, jotka nyt harrastatte kans ratsastusta, ni tiiätte varmaa, että vaikka putoiski, ni pitäis pitää ohjist kii? Noh, tietysti muistin sen ja pidin niistä kii ja siinä samas ku tipuin ni ne ohjat katkes, ja mikä oudointa, ne ei katkennu mitenkää siit soljesta, vaan siis ihan nahka katkes ! Että kiva kiva.. No ei siin mitää, talutin Penttii sitte sinne tallille ja kerroin tapahtuneen mm. Sallille ja Jennalle:D
Myöhemmi samana päivänä menin tonne meijä  kunnan Agrii, ja ylläripylläri, eihä sieltä tietenkää saanu ohjii ostettuu eriksee-.- Argh ! Että ei mulla oo sitte vieläkää uusii ohjii.. Pitäs jostai hommaa ne, vaan kysymys kuuluuki että mistä, ja millon pääsis ostaa ne..? Ja tän jutun takii Pentin liikutuski kärsiiD:: Vituttaa siis.
Mut tos tuliki kerrottuu aika paljo tosta jutusta :D Heh. Torstaina ei tapahtunu kummempii, olin kylil Topiaksen kaa ja sillee.
Eilen oli ihan vitun kivaa (: Menin Joutsaa Stigin keikalle, ja oli iha huimaa nähä se livenä vaa 3-4m pääst itest, oli hauskaa ! Ihmisii oli ku pipoa, ja siellä nuorisotalon sisällä oli siis aivan T-Ö-R-K-E-E-N kuuma!
Ja ei hitsi viekööt tää kesä on menny nopeesti ! Ens kuussa alkaa jo koulu;o Ja seiskaluokka kutsuu. Vähä jännittää;D Mut ärsyttää, etten oo ajatellu mihi nää päivät on menny, vielä ku ois nii paljo asioita, mitä haluisin tehä, ja tuntuu ettei aika riitä:D Mun pitäis mm. Käydä Nastolassa kaverilla, Lammilla mahdollisesti sekä Toivakassa.. Ja muutenki haluisin viettää paljo aikaa tallilla ja rannalla frendie kaa jne ! Miksei kesäloma vois olla ees vähä pidempi?;D Kohta on jo heinäkuuki taas menny ohitte, ja siirrytää syksyn puolelle.____.
Nii, ja unohin kertoo että tänää oli Ollin 8v synttärit, talo täynnä sukulaisii:D Että Hbd broidi vaa:P ! Ja nyt täsää koneel istun ja huome ois lähtö Tampereelle Särkänniemee, ottelen luultavasti kuvii siel, joten postaus tulossa mitä luultavammin maanantaina! Mut eipä mulla muutaC: Palataa;3

EdustusD::




@Insah