sunnuntai 5. elokuuta 2012

Nellillä !<3

Mooi ihmiset:) Mun viikonloppu suju tosi onnistuneesti ! Nimittäi, lauantaina lähin Nellin kesäbileisii(: Sinne tuli mun lisäks, Marika, Lilli ja Mimmu:3 Oli iha jeesii, aluks hypittii trampal ja syötii siin vähä patonkii ja käytii yhe meijä luokkalaise pojan luona samal, ku käytettii Piku-koira lenkillä !
Sen jälkee lähettii Nellin mökille, uitii ainaki 4h:D ! Välil oltii saunas, ja välil tooosi lämpösessä kylpyammeessa.
Uinnin jälkee syötii grilliruokaa, nams ! Ja mässättii herkkuja:D Sit joskus yhelttoist/kahelttoist mentii mökkii sisälle hengaa, ja päätettii nukkumapaikat, tai noh, Nelli ne päätti.. Ja sitte meil oli aika hauskaa siel xdd En kerro täs enempää mutjoo.D Mentii joka tapaukses sitte joskus kolmen mais nukkuu(: Ja herättii aamul yhentoist maissa, en tiijä millo ne muut heräs, mutta mut ainaki herätettii sillo.
Syötii siin jtn rinkeleitä sitte ja käytii aamu-uinnilla. Tai ei sitä uimiseks voi oikee kutsuu, ku me vaa pulahdettii;D
Nooh, sitte taas SYÖTII:D Herkkuja, ja sitte lähettii takas Nellin kotii, ja siel saatii varsinaine ''aamupala'' Jonka jälkee mentii trampalle hyppii:3 Kahden maissa iskä tuli hakee mut ja Mimmun pois sielt ja illalla seittemä aikaa lähin Jensan kaa kylille:3 Ja opin sellase hienon tempun trampal, jonka osaan ööh, jotenki myös nurmikol tehä.
Ja ANTEEKS ku ei oo ny mitää kuvii:C Sieltä Nelliltä, tai kyliltä:( Ja syy on se, että kamerast loppu akku:/
Mutjoo, mä lähenki varmaa täst nyt nukkuu, ku huome pitää herää aikasi, ja lähtee reippaana tädille, ku se laittaa mun kulmat:) Mä kuittaan tähäC: Moro<3