sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Nuori, villi ja vapaa

''Kun silmät vain suljen
oot vieressä,
mun mieles mä elän sut uudestaan''


























Ihanaa sunnuntaita kaikille ! Viikonloppu on taas iha viimesillää ja täähä on oikeestaa ollu iha jees ! Perjantaina lähin koulun jälkee bussil Joutsaa ja siel sitte kävelin ristiin ja rastiin joka puolel, kunnes sitte liityin Weran ja Emman seuraa :) Oli kivaa <3 Vilaukselta näin vähä muitaki ihmisii kyllä, mutta reissu oli kyl onnistunu, paitsi et myöhästyin paluu linkust xd Oon hyvä !
 Eilen kävin Mikon ja Leevin kaa kylällä, oli kiva nähä molempii. Leevi ku ei kauheen usei käy tääl. Myöhemmi kävin myös Jp kahtoo kavereita :) Mut sit mun pitiki lähtee mökille, ja oliha siel loppujen lopuks iha kivaa.
 Soitin kitaraa pari tuntii ulkona ja sisällä. Meinasin jossai välis kuolla myös tylsyytee, ku leffaakaa ei voinu kattoo netflixist, ku se lagaili.. Onneks illal Lauri ja mun serkut tuli meille :--)
 Tänää mun pitäs ainaki käyä tallilla ja lukee ussan kokeesee, mut kiinnostus on kyl nollassa lukemisen suhteen :--D Mut pakko kai sitä viel on tsempattava, enää on kuitenki reilu kuukaus kouluu ja sitte alkaa ansaittu kesäloma ! Mutta nyt, heiheei<3

@Insah