sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Call me maybe ;))

Pööö ! Mun viikkoo on mahtunu vähä kaiken näköstä. Oon mm ;
- Ollu nuokulla/sepalla
- Käyny ratsastamas
- Viettäny aikaa ystävien kaa
- Lautaillu
- Ahkeroinu koulus
- Saanu kokeita takas
- Tutustunu aivaan ihanaaa ihmisee (: ! --> Larissaa, Mikon kautta :)


Laadun tarjoaa iPhone 4s <3  :D


Elikkä tänää olin Purnussa lautailemassa, suurimmaks osaks laskin varmaa Jyrin kaa siellä :D Mut toki muidenki kaa! Illalla lähin Mikolle, ja oon kyl hänelle niiin kiitolline, kaikesta... Ku se on jaksanu lohduttaa mua aina, ku mul on paska olo, tai mulla menee muute vaa huonosti. Ja aina sillo, ku tuntuu, että kukaa ei välitä, vaikka hyppäisin rekan alle, ni Miko saa mut tajuumaa, et on ainaki muutama ihmine, joka välittäis.
 Mutta siis, olin Mikolla, käytii Shellillä, ja tutustuin Larissaa :D ! Joka oli tullu Mikolle vierailulle. Oli kyl tosi kivaa, otettii paljo kuvii, kuunneltii hyvää musaa, naurettii ja jutskailtii. Tämmösii päivii lisää heey !!
Tää oli kummiski ny tällanen pikapostaus, koska en jaksa tähä aikaa päivästä keskittyä mihinkää, ja oon hirmu väsyny ! Huome pitäis jaksaa lukee ensviikolla olevaa historian kokeesee ja muutenki vähä tsempata koulus.. Sain maantiedon kokeest 7+ ja matikas 8+...  Hyvin menee :'DD Ja huomenna mennää vissii kolmistee Mikon ja Larissan kaa kylille jaja sitte tulee varmaa otettuu vähä kuvii :3
 Mutta nyt--> Heippa ja hyvää yötä murut<3

@Insah