sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Shoppailua ja mökkeilyä!



Heipähei vaa kaikille ! Mun loppuviikko on kulunu tosi kivasti !
Perjantaiks meidän piti opetella kaiken maailman kasveja.. Huoh ! Voi että se oli rasittavaa, ja vielä ku en todellakaa oo hyvä bilsas, ja en oo ees kiinnostunu koko aineesta, ni tiedätte varmaa miten tylsää/ärsyttävää oli lukea niitä kasveja.. No mut onneks muistin ainaki suurimman osan niist:DMutta, toisaalt bilsantunti oli tällä kertaa aika mielenkiintonenki; Koska tutkittii jotai planktoneita ja veden pieneliöitä mikroskoopeilla, ja homma oli sinänsä aika tuttuuki, koska Villa Elbassa (Leirikoulussa siis) Tehtii tota samaa juttuu.
Myöhemmi illalla lähettii perheen kesken mökille. Ja siel oli oikeestaa harvinaisen tylsää.. Keskel ei mitää.. Ilman kavereita.. Ilman nettiä.. :D No okei, pääsin aina välil käymää Ipadil fb:s ja näi, mut silti !xD Mut oliha siel aika rentouttavaa olla, luin nälkäpeliä ja soitin kitaraa ajankulukseni. Siinä se ilta sitte kulu ja katoin viel enne nukkumaamenoa housen.
Lauantaina lähettii joskus aamupäivästä Lahtee Karismaa shoppailee(: ! Löysin sieltä lähinnä vaatteita:D (Ihan niinku mul ei niitä ois jo tarpeeks... Mut aina vaa jotenki löytää jtn kivaa, ja se on sitte pakko ostaa;)...
Illalla palattii takas Lahdesta mökille ja alettii tekee pitsaa ja käytii puusaunassa. Ja sitte vaa löhöiltii sohvalla ja katottii telkkarii: D Täs sitte täs jtn kuvii :

Perus mun ja Jensan välkkä<3:D
Kengät 49,90 Citymarket
Huivi, 7,95e Seppälä
Swetari 17,95e Seppälä
Pipo 9,90e Stadium
Collegehousut 26,90e Citymarket
Farkut 49,90 JC
Kumilenkit 2,50e ja hiuskoriste 6,00e Glitter

Tollasia ostoksia siis.. :) Tänää me mennää käymää mummolla, sitte lähen ratsastaa ja loppuillasta en vielä tiedä.
Mut oikeijn hauskaa tulevaa viikkoo kaikille teille<3 (: