torstai 6. syyskuuta 2012

One Less Lonely Girl

Hejsan ! 

Mun viikko on menny aika hyvin ! Olin tiistaina vähä kaikkie kaa kylällä:D Mm. Jennan, Aten, Joonaksen, Juhon jnejne.. Oli iha kivaa, aluks olin Jennan kaa, ja mentii Petskille, siel oli sillo Tessa ja Juho, no sit ne alko pelaa siel amnesiaa, ja kyllästyin ni lähin veke sielt. Sit menin Janokselle ja olin siel vähä aikaa, mut sit neki pelas, ni lähin sieltäki poisxd Ja sitte olin kirjastos ja vähä kaikkialla, kunnes näin Aten ja Eemelin, ni lähin sitte niide kaa urkille(:
Siel sitte istuttii sellase patjan pääl ja juteltii kaikkee jännää. Ja vähän ajan pääst Jensa tuli sinne Juhon kaa. Ja saatii sitte sellane perin fiksu idea, että lähetää juoksee urheilukenttää ympäriO.o Nooh, sitte juostii sitä Jennan kaa, ja tehtii kaikkee muutaki tollasta jännää.
Ja eile ei oikee tapahtunu mitää erityistä(:
Tänää koulus meni iha kivasti, meil oli 3h köksää, tehtii teeleipiä ja marjakiisseliä, ja ne onnistu tosi hyvi. Sitte meil oli äikkää, tehtii portfoliotehtäviä, ja se oli itseasiassa aika kivaa(: Ja saatii lopputunnista äikänkokeet takas, ja mä sain 9-, jeejee, hyvä minä xD Loppupäiväst meil oli matikkaa ja ruotsii, ruotsin sanakokeest sain    10+ eli oon aika tyytyväine.
Sitte illalla kävin ratsastaa Penttisellä, hypittii esteitä, mentii puomeja ja käytii maastossa ! Ja ilokseni huomasin, et Pentin kunto on kohentunu, koska sille ei tullu ees kauheen hiki, vaikka tehtii vaikka mitä;o Noh, hyvä vaa !;)





Muuta;

Aiemmissa postauksissa oon lähinnä kertonu et mitä oon tehny, ja mite viikko on menny ja näi.. Mut nyt haluun kertoo teille vähä yksityiskohtaisemmin, esim. Mite mul on menny koulus.
Elikkäs, mul on koulus menny aika hyvi, läksyt oon aika hyvi muistanu tehä, ja kirjat ottaa mukaa, eli merkinnät ei oo toistaseks raiskannu mun wilmaa::DD Ja oon huomannu myös, et jotku aineet on yksinkertasesti ihan perseestä(: En tykkää yhtää kemiasta, enkä biologiasta, koska en tajuu niist mitää:D Ja joo, tiedän, et pitäis sit just sellasil tunneil jaksaa tsempata ja olla pelkkänä korvana, muttamutta.. 
Mun lemppariaineita on ehdottomasti musa ja englanti, ne on vaa jotenki nii helppoja aineita, että se niist varmaa tekee nii mieluisia mulle:)
Ja sitte mun musamausta sen verra, et se on iha kauheesti muuttunu iha täs viime kuukausie aikana ! Oon alkanu kuuntelee Bieberii<3 One Directionii<3 Ja Flo Ridaa iha hullun paljon. Ne on vaa jotenki ihan vitun hyviä(:
Noide juttuje lisäks mun kaveriporukkaki on aika paljo muuttunu viime vuodesta. Tuun esim. Paremmi toimee poikie kaa, ja ystävystyny joittenki sellaste tyttöje kaa, joide seuras en viime vuonna ollu juuri ollenkaa:D Mut näi o hyvä(:<3
Jaja.. Eipä mul täs sit oikee muuta höpöteltävää ollukaa:) Muistakaa vastata toho kyselyy, ni toteutan jonku noista(: ! See ya ihmiset<3

@Insah