keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Löhöilyä ja treeniä


Mun viikko on alkanu aika mukavissa merkeissä, sain sovittuu yhe frendin kaa asiat, oon käyny ratsastaa ja käyny juoksemas juoksumatolla jne.

Sunnuntai:

Olin ratsastamas ja Jensan kaa kylillä ja uimassa(: Oli ihan mega hauskaa !

Maanantai:

Chillasin kotona:d Ja myöhemmi illalla kävin puolentunnin lenkillä juoksumatolla !:D

Tiistai:

Kotona oleilua jälleen.. Illalla olin ratsastaa, ja oli ihan hyvä tunti, lisäks sain iskän kattoo meijä tuntii, ja se napsiki sitte vähäse kuvii, harmi vaa että akku loppu kamerasta melkee hetixD !

Tänää, oon vaa ollu kotona ja ajattelin että jos toi sää tosta vähä muuttuis, vois mennä ulos touhuilee jotai ja/tai mennä tallille Penttisen luokse(:
Mulla on siis ollu aika hyvä alkuviikko, ja loppu viikkoa kohti vaa paranee ! Nimittäinn, perjantaina olis suunnitteilla lähtee Joutsaa kattoo Stigii, mut jos kukaa ei lähe mun kaa ni en kyl haluu mennä sinne yksi:/
Lauantaina on Ollin (Mun pikkuveljen) 8v synttärit, jeejee.. : D Ja sunnuntaina lähetää perheen kesken särkänniemee jo 3 kesää vissii peräkkäi.. Mut mikäs siin:P Tulee olee taas siis hauskaaC:
Mut eipä mul täs muuta, postailen taas lähipäivinä ja pahoittelen etten oo kirjotellu taas vähää aikaa: D Yritän siis skarpata asian suhteen. Mutta oikein hyvää loppuviikkoa kaikille!(:


















@Insah