lauantai 11. tammikuuta 2014

In your head they're still fightin'



Moikka ! Näin ensalkuun pakko sanoo sen verra, että kävin eilen tapaamassa sitä kirurgian ylilääkäriä Heinolassa äitin kanssa. Leikkausajankohdasta ei ole vieläkään mitään varmuutta, mutta ei se vierailu silti mikään tyhjä reissu ollut. Sain ekaa kertaa elämässäni kuulla, että tää hallux valgus mun jalassa johtuu osaks siitäki, että mulla on löysät nivelsiteet nilkassa? Oli ällöttävän näköstä, ku se lääkäri vaa venytteli tota koipea mihin sattuu ja totes sen. Leikkauksen jälkeen siis alkaa akillesjännettä tukevien kenkien käyttö ja muiden tukien käyttäminen. Aijon kyllä todellaki pitää jaloistani sitte niin hyvää huolta ku ikinä osaan sen jälkeen!








Ups ! Melkee unohin mainita, että iltapäivällä kävin Linna-hotellilla moikkaamassa Simoa ! Ihan kiva ku ei olla koskaa nähty ja nyt ku tuli tilaisuus ni tottakai se piti käyttää hyväks. Eipä me siinä kauaa juteltu, mutta musta ainaki oli kivaa vaihtaa kuulumiset ja muutenki nähä ihan livenä ihminen, jonka kanssa on 1,5v jutellu ainoastaa internetin välityksellä. 
Mutta mä aijon lähteä tekemää nyt läksyt ja sen jälkee alkaaki haban kasvatus tuolla kuntoiluosastolla, hah ! Ihanaa viikonloppu kaikille (:

- Inka