lauantai 30. marraskuuta 2013

Eye of the tiger












Jes ! Vihdoin voin huokasta helpotuksesta, ku toi  Cheekin keikkalippu pamahti postissa meille. Oon iha innoissani, vaikka se tapahtuma on ens syksynä ja tässä ehtii tapahtumaa vaikka ja mitä ennen sitä, mutta silti ! Lisäks oon löytäny jo täydellisen rippimekon, nyt pitää vaa toivoo etten lihoo puolesvuodes (xD)  Mutta en todellakaa aijo paljastaa sitä teille, ennen niitä mun juhlia, jotka siis on kesäkuussa.
----
 Muttajoo, olin alkuviikosta aika huonolla tuulella, koska luulin että mun viikonloppu menis ihan mönkää. Jokanen varmaan tietää sen tunteen, ku on oikee innoissaa suunnitellu kaikkee kivaa ja sitte se meneeki iha penkin alle ja tuntuu että mikää ei onnistu? - Noh, musta tuntu just siltä, mut onneks kaikki käänty parhain päin ja mulla on todellaki ollu taas pitkästä aikaa ihan huisin kiva viikonloppu kavereiden kanssa yhdessä ollen ! Paljon on naurettu, puhuttu, hassuteltu ja kuvailtu. Varmasti yks parhaimmista asioista, mitä ihminen voi elämänsä aikana saada, on ystävät jotka seisoo vieressä ku on paha olla, jakaa ilot ja tukee kun on vaikeaa. Mulla on just sellasia ihania ystäviä, joista en luopuis, vaikka mikä tulis. 
---
 Asiasta kolmanteen, huomenna on ensimmäinen päivä joulukuuta ja mä en tänäkää vuonna oo tekemässä tänne blogii mitää sen kummallisempaa ''joulukalenteria'' mut jotai extraa voisin kehitellä aina joilleki päiville. Eli siis, onko ehdotuksia että millasia postauksia nyt tässä joulun alla tänne virittelisin :)? Kaikki ehdotukset on tottakai tervetulleita ja pyrin toteuttamaan ne kaikki ! Ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3

-Inka