sunnuntai 26. elokuuta 2012

A small girl, too many thoughts..

Heipodeei, taas on kulunu ihan kauheesti aikaa siitä, ku viimeks postailin ! Miksi näin ? Selitys on yksinkertaisesti siinä, etten vaa oo ehtiny, eikä tässä oo oikee ollu mitää asiaakaa, mistä kirjottelisin teille ! Mutta, nyt alkavalla viikolla aijon kunnolla tsempata, ja postailla mahdollisimman usein. Oon kuitenki jo tässä vaiheessa huomannu, että yläkoulussa joutuu jo oikeesti tekee töitä, ja koulu siis vie aika paljon aikaa.. Ja sit ku pitäs yrittää olla kavereidenki kaa, käydä tallilla 4-5x viikossa, ni oon aika täytee buukattu.. : D Tän selityksen jälkee, toivon että ymmärrätte paremmin, miksen tyylii joka päivä oo kirjottelemassa tänne kaikkee shaibaa..
No mutta, mennääs asiaa-->  (: Tällä viikolla ei oo tapahtunu oikee mitää erityistä:D Maanantaina olin Topiaksen, Jesperin ja Janoksen kaa rampeilla. Tiistaina olin kylällä Juhon, Jennan, Topiaksen, Aten ja joittenki muitte kaa kylällä:D Oli kivaa, kiitos teille<3 Öäöä.. Keskiviikkona menin tallille, samoin torstaina, tein kaikkee kivaa Pentin kaa, maastoilin ja menin koulua. Perjantaina olin jälleen kylällä ft. Janos ja Topias:P Oli ihan kivaa. Ja eilen, eli lauantaina oli mun tädin 50v juhlat ! Siellä sitte syötii tooosi paljon ja kuunneltii ku mun täti puhu siel:)
Ja tänää mun ois todellaki tarkotus mennä tallille.. Kuten huomaatte tekstistä, oon ollu enemmä vaa kylällä chill, ku tallilla mis mun pitäis olla.. Ratsastamassa Penttiä ja hoitamassa sitä.. Mul on oikeesti ihan sairaan huono omatunto:( Tuntuu et oisin vaa hylänny Pentin, sen takii, et haluun itsekkäästi viettää aíkaa kavereiden kaa.. Mut se ei oo nii ! Pentti on mulle yks maailman tärkeimmistä asioista, ja aijon korjata nää tallilla käymis asiat. Eihä se hevosta tapa jos se sattuu jollaki viikolla liikkumaa vaa 3x? Eihän ? En usko, mut tässä vaiheessa Pentille pitäs saada rutkasti enemmän selkälihaksia, ja eihä ne ittestää kehity ! Pitääpi siis ottaa itteää niskasta kiinni, ja ryhdistäytyy;)
Ens viikolla mua sitte näkee enemmä tallilla(: Paitsi, että perjantain ja lauantain pyhitän hyvällä omatunnolla markkinoille, ja tietenki kavereide kaa olemiselle;) Ofc ! Se vaa on perinne.
Tässä sitte vähä kuvii musta;





Toivottavasti ette pidä tätä iha tyhmänä postauksena, ku  tässä oli pelkästää kuvii musta: D
Mutta joo, oikein hauskaa tulevaa viikkoa kaikille<3 (:
@Insah