maanantai 5. elokuuta 2013

Turkki, Riu Kaya Palazzo part. 1





















Heyyy ! Ihana matka on nyt takanapäin ja ens viikolla alkais jo koulut ;o apuva ! Kasiluokka siis käynnistyypi muistaakseni maanantaina, eli viel kerkii muutaman päivän ottamaa rennosti.
 Mutta asiasta kukkaruukkuu, olin tosiaa viime viikon Turkin ihanassa +45° lämmössä, meren kohinassa, vaalean hiekan ympäröimänä ja ystävällisten ihmisten kanssa tekemisissä. Ne tarjoilijat oli tosi ystävällisii, mut tällee vaaleatukkasena siellä sai vähä toisenlaistaki huomiota, mitä Suomessa ei sinänsä saa.. :D Yksinkertasesti siellä kohdeltii ku jtn prinsessaa ja ihmiset jakso hymyillä siellä kokoaja, vaikka niillä oliki siellä justiinsa käynnissä ramadan.
 Noi kuvat on niiltä ekoilta päiviltä ja teen tän Turkki-aiheisen postauksen ainaki 3 osassa, koska kuvia tuli otettua niiin paljon. Mutta juu, matka meni kaikenkaikkiaan tosi hyvin, lentokoneessa oli kyllä tosi paha ruokaa, mutta se ei liene kellekään olevan mitää uutta tietoa :D Ja matka kesti Suomi-Turkki 3h 40min ja aika meni suht' joutuisasti, vaikka eessä istuki paljon lapsiperheitä ja semmoset 3v itki ainaki puolet matkasta..
 Lopulta kuitenki päästiin Antalyaan, josta matka jatku bussilla Belekiin ja meijän hotelliin, eli Riu Kaya Palazzoon. Pakko kyllä sanoo, että en oo ikinä ollu yhtä upeassa hotellissa. Se avattii vasta tänä vuonna ja oltii aikalailla ensimmäisii asukkaita siellä :D Että kyllä meidän kelpas ; 3 Ruokaki oli iha hyvää, vaikka se oliki paaljon mausteisempaa ku meillä täällä Suomessa ja niinpäin pois !

 Jatkuu...