lauantai 19. huhtikuuta 2014

Heureka ja pääsiäinen









Moikka ! Me käytii tosiaa keskiviikkona luokan kanssa Vantaalla sijaitsevassa Heurekassa ja Tikkurilassa syötiin Raxissa. Ruoka ois ehkä voinu olla pikkasen parempaa, mutta en valita, koska kokonaisuudessaan reissu oli todella onnistunut ! Bussimatkat meni tottakai hienosti kavereiden kanssa takapenkillä riehuessa ja takasin tultaessa tuli otettua ainakin omalla kohdalla rauhallisemmin, ku reissu saanu mut ihan väsyneeks. Ootteko te koskaan käyneet Heurekassa? Jos ootte, ni mistä piditte eniten :-)? Itse tykkäsin ajaa sillä pyörällä siellä yläilmoissa !
















Tänään sitten käyntiin iskän ja Ollin kanssa Lahden Kärkkäisellä ja Karismassa. Yritin säästellä vähän rahojani, mutta tarttuhan siltäki reissulta yhtä sun toista mukaan :'D Olen kyllä tyytyväinen löytämiini ostoksiin ja Lahtihan kutsuu mua muutenki taas viikon päästä, ku mennää sinne Miikan kanssa seikkailemaan. 
 Mutta joo, eipä mun pääsiäisee mitää erikoista kuulu. Torstaina oltiin järjestelemässä kirkkoon messua ja Miika tuli meille yöks. Pitkäperjantai meni sängyssä makoiltaessa ja siivoiltaessa. Tänään mä olin siellä Lahdessa, kävin ratsastamassa ja olin ajelemassa hallilla mopolla! Loppujenlopuks, tää miniloma on jo nyt ollu ihan semisti tapahtumarikas ja vielä on pari päivää jäljellä. Mä toivotan teille kuitenkin nyt  ihanaa lauantai-iltaa ja lähden valmistautumaan kohta alkavaan Harry Potter-Azkabanin Vanki-elokuvaan.

- Inka