keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Voihan angsti !


 WARNING

Angstipostaus tässä näin, 
eli jos ei kiinnosta lukee sellasia, 
ni suosittelen, 
että lopettaa tämän postauksen tarkastelun kuvien katseluun :)



Heippa ! Mua on jotenki ärsyttäny ny lähiaikoina taaaas kaikki :/ ! Ähh, en oikeestaa osaa ees kuvailla mun tunteita, joten tässä asiat, mitkä mua tällä hetkellä ärsyttää: 

- Koulu, koska kokeista ei enää tuu yhtä hyvii numeroita ku enne, ja matikka/fysiikka tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeeta :/
- Ihmissuhteet, oon alkanu vaa miettii, et tuntuu vähä silt, ku jotku frendit ois  feidannu mut O.o jotenki sillee huomaamattomasti : D  hmm ?
- Pääsiäinen, koska mulla on ollu jo jonku verra suunnitelmii sen varalle. Esim. Mennä ratsastaa, käydä Purnussa lautailemassa, vielä ku se on mahollista ! Ja lauantaina ois ollu kiva mennä Joutsaa, koska siel on joku sellai RelaX nuorisotapahtuma. Lisäks kaikki kaveritki tietenki on jossai muualla, ni oon varmaa yksinäni vaa kotona ja tylsistyn :( Huoooh ! Vähän ottaa päähän ):
 Ja tiiättekö sen tunteen, ku ootte tehny jotai tooosi typerää, ja haluisitte poistaa sen menneisyydestä, mutta se on mahdotona ? Sitte ku yrittäisitte vaa unohtaa sen asian, se estääki teitä tekemästä jotai ? Mmh.. Kokemuksia on :( En tykkää !

 Mut kai tähä postauksee pitää vielä lisätä jotai ''ilostaki'' No tänää oli iha semi kiva päivä koulussa. Lukuunottamatta sitä, että meillä oli äikän koe (Joka luultavasti meni päin persettä), mut tönästii lumivuorelta alas, ja olin koko loppupäivän iha märkä. Nyt illalla mulla ei oo oikee mitää muita suunnitelmia, ku lukee huomisee mantsan kokeesee ! Ja siitä ois pakko saada ny hyvä numero, ku viimeks sain joku 7... :(  Toivotaa, että edes se menis hyvin. 

Nyt kuitenkin, heiheei <3

@Insah