sunnuntai 24. helmikuuta 2013

New hair

Otsikko kertoo jo eilisestä päivästä hieman, sillä mulla oli tosiaa eilen klo. 9.00 parturi, hiusten värjäys aika siis. Piitkän harkinnan ja unelmoimisen jälkee päätin, että haluun näistä mun hiuksista vaaleet. Tiesin, että hiusten vaaleennus rasittaa niitä huomattavasti enemmän kuin tummennus, joten halusin vaalentaa näitä raidoilla. Ja näistä tuli omasta mielestäni ihan kivat, oon tosi tyytyväinen :)


Muttajoo, perjantaista sen verra, että ero tuli Jannen kanssa. Ehittii olla melkee 1kk yhessä:D:D ! Wow. Mut joo, eihä sille mitää mahda, jos riita syntyy melkeinpä samasta aiheesta joka toine pvä yms. Elämä kuitenki jatkuu, ja onneks nyt on loma, ni oon aika kiireine kaikkine lomasuunnitelmieni kanssa, että en jaksa surra minkää tollasen asian takia. Kohti uusia tuulia siis (; !
 Mutta juu, eile oli kiva päivä, koska vietin sen Leevin ja Mikon kanssa. Oli tosi kiva nähä molempia, ja tutustuu Leeviin vähän paremmin ! Oltii jonku aikaa kylällä, ja sitte mentii Mikon luokse, ja pojat siellä sitte soitti gh:ta ja mä katoin vieressä, ku en ymmärrä siitä yhtää mitääxd
 Tänää on myös tulossa toivottavasti mukava päivä, koska meen Mikon synttäreille, ja sen jälkee illalla ehkäpä Mian kanssa kylälle, saa nähdä ! Otan myös kameran mukaa, joten näette sitten, että millane päivä mulla on ollu ! Ps. Tää nuha ei oo yhtää kiva asia :c I hope, että tää ei pilaa mun lomaa täydellisesti :c

Mä kuitenki yritän viettää mahdollisimman rennon ja mukavan loman, koska oon sen tarpeessa ollu jo jonki aikaa :D !  Ja teillä, keillä koulu jatkuu taas tulevalla viikolla, ni toivon teille kaikkee hyvää, ja tsemppii tulevii kokeisii yms ! <3 Toivottavasti vietitte/vietätte hyvän loman, koska mä ainaki teen niin :)
 Insa kuittaa <3