keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten





Käsineet 13,90€  12,90€


Chapsit 33€

Kengät 49,50€



Riimu 11,50€

Satulahuopa 38€









Huhhuh ! Täällä kirjottelee kiireinen tyttö. Oikeesti, musta tuntuu että en ehi lepäilee ollenkaa :D Ku saan tänki tekstin valmiiks ni ei muuta ku juoksemaa täältä paikkaan b ja sieltä paikkaan c, ja sitä rataa.. Saa nähä millo poltan itteni loppuu, toistaseks oon jaksanu tätä aika hyvin. Tuntuu että en ehi miettimää enää yhtää mitää, teen vaa mitä kalenterissa sanotaa ja sitte huomaanki jo, että kello on nii paljo, et on aika käyä nukkumaa. Mutta se siitä, ehkä tää tästä joskus tasapainottuu.
 Ollaa saatu muutamia kokeita jo takasin ja eiii kyllä oikee hyvältä näytä :d Matikka on aina ollu mulle tosi vaikeeta, joten sain kokeesta 7puolen ja enkusta 8puol.. öäö :/ tuntuu, et numerot vaa huononee vuosi vuodelta, vaikka töitä tekiski kaks kertaa enemmä, ei tää oo reiluu? Ainoo mikä mun mielialaa ees vähä on kohottanu, on se, että sain sentää ruotsin sanakokeest 10+ ! Uujea :D
 Mutjoo, tää teksti ei nyt vaa yhtää luista, joten taijan lähtee saunaa ja siitä sitte nukkumaa, koska väsymys ja huomenna on tylsä päivä koulus :c  joten heiheei !

@Insah