sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kavereiden tapailua




















Moikka :) ! Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille, niin kouluun menijöille kuin lomailijoillekin ! Mun viikonloppu meni taas tosi nopeesti ja tänää mulla oli vihdoin vähä hauskempaa puuhaa, ku että istun yksin himassa, koneella tai tekisin jotai muuta yhtä turhaa. Elikkä tänää tosiaa kävin ratsastelemassa ja voi kuinka ihanaa se oli ! Aurinko paisto, maa oli paikoittain valkea ja se kimmelsi kauniisti ja vain me kaksi, Pentti & mä ! Wow c:  Sitte Jenna soitti mulle ja päätin lähteä iltapäiväks sen ja Jonen kanssa Jari-Pekkaan istumaa ja puhumaa shaibaa. Seuraamme liittyi myös Iiro ja Atteki tuli siihe jossai vaiheessa. Eipä me siellä kauheesti mitää ihmeellistä tehty, ku puhuttii, kuvailtii, läskeiltii ja naurettii kuiville vitseille :-_D haha ! Oli kiva chillata taas piiitkästä aikaa vaa sisällä, ilman mitää kiirettä mihinkää tai mitää muutakaa.
 Illemmalla tein kotona makaroonilaatikkoa ja iskä paisto lettuja ja herkuteltii sitte ja sen voimin lähettii kolmistee alakertaa pelaamaa biljardia. Jeeje, kiva viettää aikaa myös välillä perheen kanssa, ihan sitte vaikka vaa jonku pelin yhteydessä :D
 Mutta joo, nyt taidan hipsiä yläkertaan rauhottumaa, että huomenna jaksan sitte ravata Lahdessa kaupasta toiseen. Seuraava postaus saattaapi siis sisältää ostoksia ;) siihen asti näkemiin !

@Insah