perjantai 13. syyskuuta 2013

Wake me up when september ends



















Heippa :) ! Vihdoin tällasta ''normaalimpaa'' postausta :D ! Mutta joo, mulla menee iha hyvin, lukukauden ensimmäisestä kokeesta tuli numeroks 9+ ja aineenahan oli äikkä eli menihä se sitte iha hyvin! Tänää taasen oli enkun koe ja maanantaina cooperintesti.. Mul ei oo aavistustakaa siitä mitä siitä tulee, mutta toivotaa et juoksisin ees päälle 2km. Harmittaa vaa, ku en oo ny viikkoo voinu ollenkaa ees treenailla siihe, ku alkuviikosta muhu iski angiina ja ny se sitte on paranemaa päin. Jää nähtäväks siis pystynkö maanantaina sitä juoksemaa. 
Mutta nyt viikonlopulle mulla oiski vähä erikoisempia suunnitelmia, koska lähen huomenna illasta Nellille yökylään ja se onki tosi kiva juttu, koska en ees muista millo viimeks oisin ollu niillä kylässä:D! 
Ainii, en sitte vastaaa ton videon kuvan-/äänenlaadusta tai mistää muustakaa, koska mä vaa sain eilen äkillisen päähänpiston muokata tosta tollane yhtenäine juddu, koska sattumoisin löysin tältä koneelta sellasen tooosi siistin elokuvanmuokkausohjelman :> Joten älkää dissatko tota videota, kiitoos... : D
Mutta juuu, yritän muistaa ottaa Nellille kameran mukaan, niin saisitte sieltä sitte kuvamatskuu ja mitäs mieltä oisitte, jos kuvaisin mydayn videona :) ?

@Insah