tiistai 7. tammikuuta 2014

Serkkuilua






Moikka ! Eilen oli vapaapäivä koulusta, koska me vietettiin loppiaista. Noh, eipä se mulla ainakaa mitenkää eronnu normista viikonloppupäivästä, sillä kuusikin töröttää vielä olohuoneen nurkassa, hyvässä hapessa. Päätin kuitenkin maanantaina piiitkästä aikaa vietää aikaa Iinan kanssa. Mentiin päivällä kävelylle ja käytiin Jari-Pekassakin, lopuksi päädyttiin kuitenkin meille. Ihanaa viettää välillä aikaa ihan vaan serkun kanssa, kahdestaan, jutellen mukavia ja soitellen instrumentteja!
 Iinan lähdettyä kävin 2,5km lenkillä, jonka jaksoin jopa juosta kokonaan, kävelemättä tai pysähtymättä kertaakaan. Tiedän et toi kuulostaa todella säälittävältä, mut mä oon oikeesti ylpee itestäni. Mulla ei oo ikinä ollu mitää huippukuntoa, mut tänä vuonna aijon asialle tehdä jotain ja jopa onnistua siinä ! Näitä postauksia on sitte kiva vuodenkin päästä lueskella ja miettiä miten on kehittyny ja missä olisi parantamisen varaa.
 Mutta joo, koulu alkoi tänään taasen ja lukkari näyttää mielestäni ihan miellyttävältä, mukavia aineita ja koulukaverit tietty piristävät päiviä siellä koulurakennuksessa, niin että tapahtumarikas, hieno ja kiva kevätlukukausi on siiis alkanut, jee ! Nyt mun kuitenkin täytyy lähteä tekemään läksyt ja haukkaamaan jotain hyvää iltapalaa :--D Joten heipppa :) !


- Inka